Macera Oyunu: Mikey Boots (Video) - Haberler - indir.com

Macera Oyunu: Mikey Boots (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi BeaverTap Games tarafından iOS cihazlar için hazırlanmış Mickey Boots, kendi kendine ilerleyen bir karaktere yön vererek bölümleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.

İki boyutlu bir dünyada 6 farklı tema ile renklendirilmiş 42 seviyenin bulunduğu oyunda, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı karakterden dilediğinizi seçebilirsiniz. Oynadığınız seviyelerden kazanacağınız altınlarla seçtiğiniz karakterleri özelleştirebileceğiniz oyunda ayrıca 230 farklı kişiselleştirme seçeneği bulunuyor.

Mickey Boots

Çoklu oyunculu moda sahip olmayan ancak Ghost adı verilen özellik sayesinde daha önceden oynadığınız bölümü yeniden oynayarak kendinizle yarışabileceğiniz Mickey Boots'ta kontrolleri dokunmatik ekrana yapacağınız parmak hareketleriyle sağlayabilirsiniz.

Retro tarzdaki grafikleriyle mükemmel bir oyun deneyimi sunan Mickey Boots'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Mickey Boots Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Mikey Boots Oynanış Videosu


PAYLAŞ