Macera Oyunu LIMBO Android'e Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Macera Oyunu LIMBO Android'e Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Danimarkalı oyun stüdyosu PlayDead'in sevilen macera oyunu LIMBO, uzun süren bekleyişin ardından nihayet Android platformunda da yayınlandı. Indie türündeki oyun ilk defa 2010 yılında Xbox Live Arcade için yayınlanmıştı.

Mobil platformlar arasında ilk olarak iOS cihazlar için yayınlanan Limbo, acaba Android'e gelecek mi gelmeyecek mi derken en sonunda Google Play Store'daki yerini aldı.

LIMBO

Siyah ve beyaz renkli grafikleriyle dikkati çeken oyunda; kayıp kardeşini bulmak için yollara düşen bir karakterin Limbo dünyasında aksiyon dolu maceralarına ortak olacağız.

Karanlık ortamlarda karşımıza çıkan bulmacaları çözerek ilerlemeye devam edeceğimiz oyunda birbirinden zorlu etaplar ve çok tehlike de bizleri bekliyor. Macera, korku, bulmaca ve zeka oyunu unsurlarının tümünü tek bir yerde sunan LIMBO'yu 11,41 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı.

LIMBO 

Eğer Indie tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız ve verdiğiniz paraya değecek bir oyun arıyorsanız LIMBO'yu mutlaka denemenizi öneririz.

LIMBO'nun Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyun hakkında fikir sahibi olmak için LIMBO Tanıtım Videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

LIMBO Tanıtım Videosu


PAYLAŞ