Macera dolu anlar yaşayacağınız ücretsiz 10 oyun - Haberler - indir.com

Macera dolu anlar yaşayacağınız ücretsiz 10 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-04 11:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Telefonlarınızda hızlı bir şekilde oynayarak çıkabileceğiniz heyecan verici oyunlar vardır. Bağımlılık yapıcı özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan bu heyecan verici oyunlar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Ücretsiz ve eğlenceli oyunlar

Slap Kings

Johnny Trigger

Stair Run

Shortcut Run

Acrylic Nails

Log Thrower

Bungeet!

Tangle Master 3D

Blend It 3D

Perfect Cream

Slap Kings

Lion Studios tarafından geliştirilen Slap Kings, oyuncuların karşılıklı bir birine tokat atarak ilerlediği bir macera yaşamasını sağlıyor. Oyuncuların Slap Kings oyunun maksimum tokat etkisi yaratmak için gösterge sayacının ortasına geldiğinde telefonuna dokunarak rakibine zamanında tokat atması gerekiyor. Kaliteli görseller, komik ses efektleri ve zamanlama yarışı içerisinde ilk sıraya yerleşmek adına hızlı ve dikkatli olmanız gerekiyor. 

Johnny Trigger

SayGames tarafından geliştirilen Johnny Trigger, 2020 yılında en çok indirilen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda karakteriniz aşırı derecede ağır sahneler içerisinde zıplıyor, dönüyor ve kayıyor. Tüm bunları yaparken aynı zamanda düşmanınızı da alt etmeye yönelik hareket etmeniz gerekiyor. 

Stair Run

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden VOODOO Games tarafından geliştirilen Stair Run oyununda, her aşama içerisinde karşınıza çıkan engelleri aşarak oyunun sonuna kadar ilerlemeye yönelik hareket ediyorsunuz. Oldukça heyecan verici bir koşu oyunu olarak sunulan Stair Run'da son noktaya ulaşmak zaman zaman zorlayıcı olabilir. Ancak oyunun zorlayıcı olan esas kısmı ise son kısma gelirken, olabildiğince az adımla ilerlemek olacak. Oyunda her seviyeler reklamları ayrılmış durumda fakat bu reklamlar oyun zevkinizi bozacak şekilde değildir. 

Shortcut Run

VOODOO Games tarafından geliştirilen bir diğer oyun ise Shortcut Run, önceki oyunun mekanikler alıp onları yeniden inşa ederek yeni oyun çıkarma fikrinden ortaya çıkıyor. Kavramsal olarak bakıldığında diğer oyuna benzeyen Shortcut Run'da oyuncular seviyeleri ilerleyecek geçmek için adımlar toplayıp bunları uygun yerlere yerleştirmek için hamle yapacaklar. 

Acrylic Nails

Crazy Labs tarafından geliştirilen Acrylic Nails, manikür salonundaki müşteriler için siparişleri yerine getirmek için hareket ettiği mini oyun koleksiyonudur. Oyuncular oje sürmek, manikür yapmak için görevlerini tamamlayarak müşterilerinin tırnaklarını daha güzel hale getirmek adına hareket ediyorlar. Aynı zamanda görevler dışında müşterilerinin tırnaklarını özelleştirmek adına farklı renkler ve aksesuarlar da kullanabilirsiniz. 

Log Thrower

Boboxo tarafından geliştirilen Log Thrower, en iyi görsellere sahip oyunların başında gelir. Her hareketi eğlenceli ve heyecanlı hale getiren eşsiz animasyonlar ve farklı sinematik alanlar vardır. Log Thrower'da oyuncular kütükleri keskinleştirmek ve fırlatmak adına çeşitli hamleler yapıyorlar. 

Bungeet

Tarboosh tarafından geliştirilen Bungeet!, oldukça garip ve farklı bir oyundur. Bungeet! oyununda serbest dalış yaparak aşağıdaki kalabalıktan bir kişi alıp gavıza fırlatacağınız bir dünya sunar. Sonrasında ise kontrol fırlatan kişiye geliyor ve havuza düşmeden önce oyuncu ne kadar akrobatik hareket yaparsa da o kadar yüksek puan alabilir. 

Tangle Master 3D

Zynga tarafından geliştirilen Tangle Master 3D, heyecan ve aksiyon dolu anların aksine, sadece seviyeleri bitirmeye yönelik hareket edeceğiniz bir oyun dünyası sunuyor. Oyunca olabildiğince az adımda karışık halatların çözülmesi gerekiyor. İlk aşamalar kolay gözüküyor olsa da ilerleyen seviyelerde çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz. 

Blend It 3D

Blend It 3D, müşterilerinizi memnun etmeye yönelik hareket edeceğiniz bir oyundur. Blend It 3D oyununda para kazanmak adına müşteri siparişlerini yerine getirmeye yönelik hareket ediyorsunuz. Oyunda bir meyve suyu barı açarak olabildiğince satış yapmanız gerekiyor. 

Perfect Cream

Playgendary GmbHPerfect Cream oyununda oyuncular kendilerini mutfakta buluyorlar. Oyunda oyunda mutfak şekerlemelerini oluşturma kısmında yer alıyorlar. Oyunda kendi kreplerinizi hazırlıyor ve keklerinizi pişiriyorsunuz.

 





PAYLAŞ