MacBook Pro ve MacBook Air yolda - Haberler - indir.com

MacBook Pro ve MacBook Air yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 20:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Analist Ming-Chi Kuo, Apple ile ilgili yaptığı açıklamada yeni MacBook Air ve MacBook Pro'yu bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürmeyi planladığını iddia etti. Bu iddia da kelebek klavyenin bütün MacBook ürünlerinden Haziran gibi uçup gitmeye hazırlandığını gösteriyor. Kuo, yapmış olduğu bu açıklama içerisinde 13 inçlik MacBook Pro'nun yılın ilk yarısı itibariyle makas tipi şeklinde bir klavyeye sahip olacağını, bir kaç ay sonra da Air için buna benzer bir klavyenin karşımıza çıkacağı düşünülüyor. 

Analist Kuo tarafından hazırlanan rapora göre söz konusu bu iki bilgisayarda yaz aylarına kadar yeni güncellemeler alacak. Bu yeni güncellemenin 14.1 MacBook Pro ile aynı olup olmayacağı ise henüz bilinen bir durum değildir. 

Apple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracakApple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracak

MacBook planlarını Corona virüsü etkiliyor

Corona virüsü teknoloji dünyasının birçok ismini etkilediği gibi Apple şirketini de etkiliyor. Dolayısıyla MacBook planları da corona virüsü nedeniyle etkilendi. Normal şartlarda Apple şirketinin bu yılki etkinliğinde yeni nesil MacBook modelleri hakkında çeşitli açıklamaların yapılması bekleniyordu. Fakat WWDC etkinliğinin kaderi corona virüsü sebebiyle henüz belli değildir. Yaşanan bu olaylardan dolayı Apple şirketinin bu cihaz ile ilgili planları da henüz kesinleşmiş değildir. 

Kuo tarafından ortaya atılan iddialara göre, Apple şirketinin MacBook satışları, şirketin diğer bölümlerinde üretilen ürünlerin satışların kıyasla engellere daha dayanıklı gözüküyor. Tedarik zinciri bu durumdan etkilenmiş olsa da Kuo, Mart ayının son günlerine doğru bu tedarik sorununun ortadan kalkacağının altını çiziyor. Sorun halledilince üretimler ve satışlarda hızla devam edecek. 

 


Macbook Pro ve iMac Pro tamir sıkıntısı ile karşı karşıya!Macbook Pro ve iMac Pro tamir sıkıntısı ile karşı karşıya!
MacBook Pro Bataryaları Ücretsiz DeğişecekMacBook Pro Bataryaları Ücretsiz Değişecek
16 inç MacBook Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri16 inç MacBook Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ