MacBook Air Modelleri Şimdi De Anakart Arızası Çıkarıyor - Haberler - indir.com

MacBook Air Modelleri Şimdi De Anakart Arızası Çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 12:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından onaylanan MacBook Air modellerinde anakart arızası, herhangi bir şekilde ücret talep etmeden sorunu giderileceğine dair Apple tarafından söz verildi.

2018 yılında yaşanan modem MacBook Air modellerinde anakart arızası, teknoloji devi Apple tarafından onaylandı. Bazı kullanıcıların başına gelen bu problemin bilincinde olan ABD menşei Apple, bu MacBook Air modelleri için kullanıcılarından herhangi bir şekilde ücret talep etmeden sorunu gidereceğini ifade etti. Söz konusu olan bu problemden bir hayli etkilenmiş olan kullanıcılara bizzat kendisi e-posta yoluyla mail atan Apple, değişimin ücretsiz bir şekilde yapılacağını ifade etti. Öte yandan bu e-posta size ulaşmamış olsa bile siz başvurunuzu Apple yapan. Dikkate alacaktır. Apple bu tür sorunlarla karşılaşmak istemeyen bir firma. Hele de Huawei ile rekabet halinde olduğu şu günlerde, rakiplerine fırsat vermek istemeyecektir.

Apple Otonom Araç İçin İlk Adımı AttıApple Otonom Araç İçin İlk Adımı Attı

4. yılını dolduran kullanıcılar ücretsiz değişimden faydalanamayacak

ABD devi Apple söz konusu olan bu arızanın neyden kaynaklandığını açıklamıyor. Aynı zamanda ücretsiz değişimin gerçekleşebilmesi için kullanıcıların satın alma tarihinden itibaren 4 yıl boyunca geçerli olacak. Bu da demek oluyor ki 3 sene sonra bu tip bir arıza ile karşı karşıya kalmanız durumunda Apple size ücretsiz değişim yapmayacak. Değişim yapmak için ise ücret ödemenizi isteyecek. Böyle bir arıza ile karşı karşıya kalırsanız yapmanız gerekenleri bilmiyorsanız şayet, Apple ekibine ulaşmanın en kolay yolu Apple Destek sayfasını ziyaret ederek servis talebinde bulunmanız yeterli olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 


Yeni Apple Watch Kamerayla GelebilirYeni Apple Watch Kamerayla Gelebilir
Apple Music Abone Rekoruna KoşuyorApple Music Abone Rekoruna Koşuyor
Apple Diyabet Ölçümüne de El AtıyorApple Diyabet Ölçümüne de El Atıyor

PAYLAŞ