Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-01 17:30:42
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

iPhone, iPad ve Mac cihazlarda popüler bir RSS uygulaması olarak hizmet veren Reeder'in Mac uygulaması için 3. sürümünü yayınlandı. Daha önceki versiyonlarına benzeyen uygulama Reeder 3 adı ile Mac uygulama mağazalarında yerini aldı.

Reeder 3, Feedbin, Feedly, Feed Wrangler, Fever ve Readability gibi popüler servisler ile entegreli çalışabildiği gibi doğrudan kendi içerisine eklenen RSS istemcisi ile de kullanılabiliyor.

Birden fazla hesaba destek veren uygulama filtrelediğiniz kelimeleri, ilgi alanlarınızı haberleri kolaylıkla okuyabileceğiniz gibi, beğendiklerinizi QUOTE.fm, Buffer, Readability, Instapaper, Pocket, Evernote, Pinboard, Zootool, Delicious, App.net, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden paylaşabilirsiniz.

Mac'ler için yayınlanan yeni işletim sistemi OS X El Capitan uyumlu uygulama, bilinen bir çok hatadan kurtularak çoklu filtreleme, tema seçenekleri ve yeni dosya yönetim yetenekleri gibi çeşitli performans iyileştirmeleri sunuyor. Ayrıca arayüzü de tamamen değiştirilerek daha modern hale geliyor.

29.99 TL fiyat etiketine sahip Reeder 3 uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden Mac bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ