Mac OS X Yosemite Beta Bugün Yayınlanıyor - Haberler - indir.com

Mac OS X Yosemite Beta Bugün Yayınlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Haziran ayında yapılan WWDC 2014'te tanıtılan Apple'ın yeni masaüstü işletim sistemi Mac OS X Yosemite'ın Beta sürümü bugün kullanıcılara açılıyor. Yeni sürümü sadece Beta kaydı yaptıran kullanıcılar indirebilecek.

Bugün yayınlanacak olan Mac OS X Yosemite Beta sayesinde kullanıcılar ilk defa yeni Apple masaüstü işletim sistemiyle tanışmış olacaklar. OS X'in piyasaya sürülmesinden bu yana ilk defa büyük bir değişime imza atan Apple, baştan aşağı yenilediği OS X Yosemite'da flat tasarım teknolojisini kullanmış.

Mac OS X Yosemite Beta

3 boyutlu 'dock' ve 2 boyutlu düğmelerin yer aldığı işletim sisteminde yeni bildirim merkezi özellikleri, AirDrop dosya paylaşımı, iOS ile tam senkronizasyon, karanlık modu ve transparan açılır pencereler kullanıcıları bekleyen bazı yenilikler arasında yer alıyor.

Yeni görünüm ve özellikleriyle birlikte sunulacak olan OS X Yosemite Beta programının sadece 1 milyon Mac kullanıcısına açılacağını da sizlere hatırlatmamızda fayda var.

Eğer beta programına kayıt işleminizi hala yapmadıysanız OS X Beta sayfasından kaydınızı yaptırarak yeni işletim sistemini ilk deneyenlerden biri olabilirsiniz.





PAYLAŞ