Mac OS için gece modu 2019'da gelecek - Haberler - indir.com

Mac OS için gece modu 2019'da gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:15:52
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda uygulamalarda moda olan gece modu özelliği Chrome için yakın zamanda gelecek. Mac OS kullanıcılarının, bu özellik için 2019’a kadar beklemesi gerekecek.

İnternette ne zaman ve ne kadar vakit geçireceğiniz belli olmayabiliyor. Özellikle gece çalışmak durumunda olanlar ya da bir şeylere bakmak için interneti kullananlar, ekran parlaklığı nedeniyle göz rahatsızlıkları ile karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak, gece modu özelliği duyurulmuştu. Gece modu özelliği, Youtube, Chrome gibi sık kullanılan uygulamalar için duyurulmuş ve kullanıcılara kullanım rahatlığı vaat etmişti. Özelliği kullanabilmek için, kısa bir süre daha beklenmesi gerekiyor. Bu özellik sayesinde, gözünüze daha az ışık gelmiş oluyor ve böylece gözlerinizi daha az yoruyorsunuz.

Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen DetaylarGoogle Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar

Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?

Gece modu özelliği Windows için kısa bir süre sonra gelecek olsa da Mac kullanıcılarının biraz daha beklemesi gerekiyor. Konuya dair net bir süre verilmemişti fakat 2018 bitmeden geleceği tahmin ediliyordu. Son olarak elde edilen bilgiye bakılırsa, Mac OS kullanıcılarının Chrome gece modu özelliği için, 2019 yılına kadar beklemesi gerekecek.

Mac OS için gece modu özelliğinin geliş süresi 2019 başlarına ertlendi

Google’ın Windows işletim sistemlerine yakın bir zamanda gelecek olan gece modu özelliğinin, bu yılın sonlarına doğru Mac OS için de yayınlanması bekleniyordu. Apple, macOS Mojave güncellemesi ile gece modu özelliğini desteklemeye de başladı. Fakat teknoloji devi Google, Mac OS’lara gelecek gece modu özelliği için biraz daha beklenmesi gerektiğini duyurdu. Gece modu için yapılan duyuruda, 2019 yılının başlarına kadar beklenmesi gerektiği söylendi. 2019 yılının başlarında, Chrome’un gece modu Mac OS işletim sistemlerinde de kullanılabilir olacak. Windows’larda da Chrome 73 versiyonunun yayınlanmasıyla birlikte, gece modu özelliği kullanılmaya başlanacak. Bu özelliğin Windows için 2018 yılı bitmeden gelmesi bekleniyor.

 


Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!
Google'ın arama sonuçları ne kadar kişisel?Google'ın arama sonuçları ne kadar kişisel?
Google, Zeki Müren'i doğum gününde unutmadıGoogle, Zeki Müren'i doğum gününde unutmadı

PAYLAŞ