Mac için Microsoft OneNote Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Mac için Microsoft OneNote Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft tarafından yaklaşık olarak 10 yıl önce piyasaya sürülen ve Windows bilgisayar kullanıcılarının işlerini kolaylaştıran not alma yazılımı OneNote, nihayet Mac OS X işletim sistemi kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlandı.

Microsoft OneNote'ın Mac kullanıcıları için App Store üzerinden yayınlanmasından sonra bir açıklama yapan Microsoft yetkilileri, OneNote'ın hem Windows hem de Mac versiyonlarının kullanıcılara ücretsiz olarak sunulduğunu belirtti. Bilindiği üzere uygulamanın mobil versiyonları kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyordu. Ancak bilgisayarlarında kullanmak isteyen Windows kullanıcılarının Microsoft Office paketine sahip olmalarını gerektiren OneNote, Mac sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Windows versiyonunu da ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Mac için Microsoft OneNote

App Store üzerinden indirilebilen uygulama 235 MB boyutunda olup OS X 10.9 ve üzeri işletim sistemine sahip Apple ürünleriyle kullanılabilecek. Uygulama sayesinde kullanıcılar her türlü bilgiyi yakalayabilecekleri gibi bu bilgileri OneDrive üzerinde depolayarak, diledikleri mobil cihazlar üzerinden de istedikleri her yerden ulaşabilecekler.

Bir nevi dijital not alma uygulaması gibi düşünebileceğiniz OneNote'da bulunan bulut özelliği sayesinde cihazınızda yazmaya başladığınız notlarınıza farklı bir cihaz üzerinden devam edebilecek, SkyDrive ya da SharePoint ile eşleşen dosyaları otomatik olarak kayıt ederek, OneNote uygulamalarında arayabileceksiniz. Microsoft, OneNote haricinde iPad için hazırlanan Office uygulamasını da 27 Mart'ta San Francisco'da düzenlenecek olan etkinlikte duyuracak.

Microsoft OneNote Mac

Bugün yayınlanan Mac için Microsoft OneNote uygulamasıyla birlikte Windows, Android ve iOS için daha önceden yayınlanan OneNote uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Mac için OneNote Reklam Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Mac için Microsoft OneNote Reklam Videosu


PAYLAŞ