Mac için Gelişmiş Tasarım Uygulaması: Sketch 3 (Video) - Haberler - indir.com

Mac için Gelişmiş Tasarım Uygulaması: Sketch 3 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sahip olduğu tasarım araçlarının yanı sıra Adobe'un Photoshop, Firework ve Illustrator adlı yazılımlarının birleşimini kullanıcılara sunan Sketch 3, yeni özellikleriyle birlikte uygulama marketinde indirmeye sunuldu.

Eski sürüme göre daha fazla gelişmiş özelliği içerisinde bulunduran Sketch 3, retina ve retina olmayan ekranlar için optimize edilmiş bir halde geliyor. Uygulama sayesinde tasarımlarınız üzerinde çoklu gölgeleme, renk doldurma, karıştırma, bulanıklık ve gürültü ekleme gibi tasarım elemanlarının kullanabileceğiniz gibi karmaşık şekiller ile basit şekilleri hızlı bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Tasarımcılara vektör çalışma vaat eden ve pek çok vektör aracını sunan uygulama oluşturulan tasarımları PDF, EPS veya SVG formatlarında dışarı aktarım veya açma imkanını da sunmaktadır.

Hızlı bir tarama aracını da içerisinde bulabileceğiniz Sketch 3 ayrıca metin ve katman stilleri ile çalışılmasına ve semboller sayesinde tasarımcıların daha iyi sonuç almasını sağlayabilmekle beraber otomatik dilimleme ve bitmap düzenleme gibi araçları da kullanıma sunuyor.

Mac uygulama marketinde 104.99 TL fiyat etiketine sahip olan Sketch 3 yazılımına aşağıdaki bağlantı aracılığıyla erişebilir ve yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Sketch 3 Tanıtım Videosu 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ