Mac İçin En İyi VPN Programları - Haberler - indir.com

Mac İçin En İyi VPN Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 16:00:24
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

VPN Diyince aklınıza ne geliyor ? Benim aklıma özgürlük geliyor sınırların kaldırıldığı bir internet medyası geliyor. Vpn uygulamaları sadece yasaklı giriş için kullanılmaz aslında bana kalırsa kötü birşey içinde kullanılmaz sadece Türkiye'de yasak ama yurt dışında açık olan hizmetlerin kullanılmasında iş gören bir sistemdir. Eğer sizde yabancı hizmetleri kullanmak istiyorsanız bu uygulamaları deneyebilirsiniz. İşte O Uygulamalar;

Hicleman VPN

Bu uygulama sayesinde çok kolay bir şekilde Vpn güvenli ağ hizmeti oluşturabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça basit.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Hotspot Shield 

Bilindik bir uygulama olan Hotspot az önce belirttiğimiz gibi çok sık kullanılan bir Vpn aracıdır uygulama ile tek tuşla Vpn'ye bağlanabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Kaspersky Secure VPN

Kaspersky deyince daha güvenli bir ortam geliyor insanın aklına ancak bu uygulama yukarıdakiler kadar sağlam ve sıkı olmayabilir bu yüzden fazla tercih edilmez.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 

 

 





PAYLAŞ