Mac İçin En İyi Virüs Programları! - Haberler - indir.com

Mac İçin En İyi Virüs Programları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 16:23:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Virüsler tam bir baş ağrısı haline gelidiyse ve canınızı çok sıkıyorsa çözümünü aşağıdaki listelerde bulabilirsin. İnternet üzerinden çok sık dosya indiriyorsanız ve yüklemeler yapıyorsanız mutlaka bir virüs tarama yazılımına ihtiyacınız olacaktır. Ancak virüs tarayayım derken kişisel bilgisayarınızı daha da berbat etmemek için mutlaka iyi bir tarama yazılımına ihtiyacınız var demektir. Eğer ücretli alacak durumunuz yok ise lütfen kırılmış yazılımlar yerine orjinal yazılımların ücretsiz sürümünü kullanmayı tercih ediniz. İşte O Uygulamalar;

 360 Total Security

Bu yazılımı çoğunuz biliyor olabilirsiniz bu yüzden fazla açıklama gereği duymadım. Bu yazılımın ücretsiz sürümünü indirerek yada lisansını satın alarak sahip olabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Avas Free Antivirüs

Bu yazılım tamamen ücretsizdir ve en gelişmiş tarama motorlarına sahiptir. Uygulama size en iyi virüs tarama yazılımı diyebiliriz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Bitfender

Bu yazılım ile bilgisayarınızda sıkı bir güvenlik duvarı oluşturabilirsiniz. Yazılım çok iyi bir tarama motorunu kullanmakta yani birçok motorun al yapısına sahip.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ