Mac İçin En İyi Ofis Programları - Haberler - indir.com

Mac İçin En İyi Ofis Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 16:10:01
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer çok sık ofis çalışmaları yapıyorsanız tablo oluşturma,sunum hazırlama gibi birçok projeler hazırlıyorsanız size önerebileceğimiz birçok uygulama mevcut. Bu uygulamalar sayesinde çok daha kolay bir şekilde sunum,tablo,yazı içeriği hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Mac için en uyumu olanları seçtik ve listeledik aralarından kendinize uygun olanı seçerek indirebilirsiniz. İşte O Uygulamalar;

Google Drive

Çok yakından tanış olduğunuz bu uygulama sayesinde kolayca sunum ve tablo hazırlayabilirsiniz üstelik Googlenin üretmiş olduğu bu uygulama  cihazınız ile tamamen entegre olabilir yani otomatik yedekleme gibi bir sıkıntınız olmaz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Libre Office

Bu uygulamayı da yakından tanıyor olabilirsiniz. Uygulama Google Drive ile tamamen entegre olabilir otomatik yedekleme gibi birçok araç kullanabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Microsoft One Note

Microsoft şirketine ait olan bu yazılım sayesinde kolayca sunum tablo hazırlayabilirsiniz. Uygulama çok akıcı ve şık bir tasarıma sahip olduğu gibi çok da işlevsel.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ