Mac İçin En İyi Mail Programları - Haberler - indir.com

Mac İçin En İyi Mail Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 15:24:55
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer bilgisayarın Apple ürünü ise ve siz tam kendinize uygun bir mail yönetim programı arıyorsanız bu listeyi inceleyebilirsiniz. Mailler artık teknolojinin vazgeçilmez bir uygulaması oldu. Artık tüm faturalar bildirimler hatta iş başvuruları mail ile yapılabiliyor. Yani kısacası hayatın özü diyebiliriz. Ancak bazı yazılımlar öyle çalışıyor ki kullanıcısını mail kullanmaktan bıktırıyor ama size önerebileceğimiz bu uygulamalar sayesinde çok daha kolay bir şekilde işlerinizi hallede bileceksiniz. İşte O Uygulamalar;

AirMail 3

Bu program sayesinde çok daha kolay bir şekilde ofis ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. İstedğiniz kişiye anında bildiriminizi gönderebilir ve yanıtını alabilirsiniz. Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Canary Mail

Bu uygulama diğerlerine göre daha az gelişmiş olsa da sağlam bir alt yapıya sahip diyebiliriz. uygulamayı diğer tüm mail bağlantılarınız ile entegre edebilir güzel bir mail yönetimi sağlayabilirsiniz. Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Mozilla Thunderbird

Mozilla ya ait olan bu uygulama diğerlerinden biraz daha sağlam uygulama adında da belirtildiği gibi uygulama alt yapısı Mozilla'ya ait bu yüzden sağlamlık garanti diyebiliriz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 





PAYLAŞ