Mac için Deezer Beta Yayınlandı - Haberler - indir.com

Mac için Deezer Beta Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük online müzik dinleme platformlarından birisi olan Deezer, ardı arkasına yaptığı güncellemeler sayesinde hem web hem de mobil platformlardaki özellikleriyle yenilenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye kullanıcılarına hizmet vermeye başlayan ve yaklaşık 3 hafta önce yaptığımız haberde de duyurduğumuz üzere mobil kullanıcılar için online müzik dinleme hizmetini tamamen ücretsiz yapan Deezer, aynı zamanda Flow isimli yeni özelliğini de kullanıcılarına sunmuştu. Bu özellik sayesinde ise kullanıcılar favori şarkılardan oluşan bir radyo oluşturarak, kişiye özel radyo dinleme imkanına sahip olmuşlardı.

Mac için Deezer

Şu an için dünya genelinde 5 milyonu ücretli toplamda 16 milyon aylık kullanıcı sayısına ulaşmış olan Deezer, arşivinde 30 milyon şarkı barındırıyor. Mac için Deezer uygulamasını daha önceden yurt dışındaki kullanıcılar için yayınlayan online müzik servisi, ülkemizdeki Mac kullanıcıları için de Deezer for Mac BETA sürümünü erişime açtı.

Deezer for MAC Beta uygulamasını buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirerek kurabilir ve iTunes kütüphanenizi de uygulamada bulunan şarkı listesine ya da kendi arşivinizde bulunan MP3 dosyaları sürükle-bırak yöntemiyle uygulama üzerine aktarabilirsiniz.

Deezer'ın Windows ve mobil platformlar için daha önceden yayınlanan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve ücretsiz online müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.





PAYLAŞ