Mac' e iPhone Ekranınızı Tıklayarak Girin - Haberler - indir.com

Mac' e iPhone Ekranınızı Tıklayarak Girin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

 

Bluetooth ile Mac cihazınızla iPhone telefonunuzu bir kere bağladıktan sonra uygulama sayesinde iPhone ekranınıza iki kere tıklayarak Mac cihazınıza login olabilir ve şifre yazmanıza gerek kalmadan Mac sisteminize oturum açabilirsiniz. 2011 yılı dahil olmak üzere tüm modellerden başlayarak MacBook Air, MacMini, MacBook Pro, iMac ve Mac Pro cihazlarınıza destek veren Knock' un iPhone uygulamasını 3.99 USD ücret ödeyerek satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız uygulamayı dilediğiniz Mac cihazınıza ile kullanabilirsiniz. Ancak uygulamayı kullanabilmeniz için Mac cihazınızda bulunması gereken yardımcı uygulamayı da yüklemeniz gerekmektedir. Mac cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

Mac cihazınıza login olmak için iPhone' da Knock uygulamasının sürekli olarak açık olmasına gerek olmamakla beraber cebinizden bile çıkarmadan Mac cihazınıza login olabiliyorsunuz. Bluetooth LE teknolojisinin kullanıldığı Knock kullanıcılar için hem güvenli hem de iPhone' unuzun şarj durumunu çok fazla etkilemeden çalışabilmektedir.

Oldukça kolay anlaşılabilir ve son derece kolay bir kullanıma sahip olan uygulamayı hem iPhone hem de Mac bilgisayarınızda denemenizi öneririz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ