M1X Macbook Pro modelleri yakın zamanda tanıtılabilir - Haberler - indir.com

M1X Macbook Pro modelleri yakın zamanda tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

M1X tabanlı MacBook Pro adlı modellerin 14 Eylül etkinliğinin ardından farklı bir etkinlik ile tanıtılabilir. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın yeni amiral gemi modeli olarak gösterilen iPhone 13 modellerini, Apple Watch Series 7‘yi ve çok daha fazlasını 14 Eylül‘deki California Streaming etkinliği kapsamında sunması bekleniyor. Bir diğer açıdan ise bu etkinlik ile beraber MacBook duyurusu olmayacak fakat Mac dizüstü bu yıl içerisinde sunulacak. Bu bağlamda ise somut bir tarih şu an için bulunmuyor ancak Apple'ın yeniden tasarlanan M1X MacBook Pro modellerini ise gelecek birkaç hafta içerisinde tanıtılacağı dile getiriliyor. 

Xiaomi Mi 12 Ultra'nın kamerası 200 Megapiksel!Xiaomi Mi 12 Ultra'nın kamerası 200 Megapiksel!

Bloomberg bünyesinde yer alan Mark Gurman’a göre Apple, M1X çipli 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri gelecekteki birkaç hafta içerisinde tanıtılabilir, Gurman, Power On bülteninde, iPhone 13 ve Apple Watch Series 7 beklentilerinden söz ediliyor. Buna ek olarak ise, bu sonbahar aylarında ise farklı ürünlerinde gelmesi planlanıyor. Bu ürünler arasında AirPods, yeniden tasarlanan iPad mini 6, iPad 9 ve şirketin heyecanla beklenen M1X MacBook Pro modelleri bulunuyor. M1X MacBook Pro’nun üst düzey M1 yongaları, MagSafe manyetik şarjı, miniLED ekranlara sahip olacağı ve Touch Bar’ın olmayacağı da elde edilen bilgiler arasındadır. 

Tahminlere göre Apple, yukarıda yer alan ürünlerin duyurusunu yapmak için Ekim veya Kasım ayları içerisinde ayrı ve özel bir etkinlik gerçekleştirecek. Apple'ın Ekim ayına kadar M1X MacBook Pro modellerinin üretimini artırmak adına çalışmalar yaptığına dair haberler de daha önce ortaya çıkmıştı. Yeni MacBook Pro modelleri yeni düz kenarlı bir tasarım ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu, yeni MacBook'un tasarımını yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan M1 iMac, iPhone 12 serisi, iPad Pro modelleri ve yakında çıkacak olan Apple Watch Series 7 ile aynı seviyeye getirecek. SD kart yuvası, HDMI portu ve MagSafe şarjı da diğer detaylar arasında er alacak. Dizüstü geliştirilmiş performans ve pil ömrü sunacak olan şirketin özel M1X çipinden de destek alacak. Diğer bir açıdan ise Apple, yeni tasarımlı Mac Mini cihazlarını da gelecek birkaç ay içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacak. 


Xiaomi CC11'den Yeni Bilgiler Geldi!Xiaomi CC11'den Yeni Bilgiler Geldi!
Xiaomi 12 yeni kamera tasarımı ile çıkış yapabilirXiaomi 12 yeni kamera tasarımı ile çıkış yapabilir
Xiaomi Mi MIX 4'ün Bilmeniz Gereken 5 Benzersiz Özelliği!Xiaomi Mi MIX 4'ün Bilmeniz Gereken 5 Benzersiz Özelliği!

PAYLAŞ