M1X işlemcili MacBook modelleri performansta şov yapacak - Haberler - indir.com

M1X işlemcili MacBook modelleri performansta şov yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-25 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yeni MacBook Pro modelleri ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar her geçen gün artmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgilere göre14 inçlik MacBook Pro’nun CPU performansı 16 inçlik modelle aynı olacak. Dylan adlı Twitter iki makinenin aynı performans göstereceğini ve her iki bilgisayarda da M1X işlemci sisteminin olacağını dile getirdi. Her iki modelde de M1X işlemcisinin yer alacak ve performansın da aynı şekilde olacak olması son derece dikkat çekici görünüyor. 

Daha önceden büyük ekranlı modeller ile daha güçlü bir performans tercihi yapan Apple'ın yeni MacBook Pro modelleri ile beraber bu fikirden de vazgeçecek gibi gözüküyor. Farklı GPU ve depolama seçeneklerinin 16 inç modeline özel şekilde olma durumu da vardır. M1 işlemci sistemi ile büyük bir başarı elde eden Apple, M1X ile daha da popüler olmayı amaçlıyor. Dizüstü bilgisayarların çıkış tarihi net olmasa da Bloomberg, yeni modellerin eylül-kasım ayları arasında satışa sunulacağını gösteriyor. 

Apple yeni MacBook Pro hedefini açıkladıApple yeni MacBook Pro hedefini açıkladı

Yeni MacBook Pro modelleri ekran performansıyla dikkat çekecek

Son iPhone ve iPad modellerinde yer aldığı üzere kare kenarlı bir tasarım çizgisine sahip olacak olan bu yeni modellerde mini-LED ekranın kullanılacağı da dile getiriliyor. İlk aşamada SD kart okuyucu olmak üzere yeni bağlantı noktalarına da destek verecek olan bilgisayarlarda Full HD FaceTime kameranın da olacağı dile getiriliyor. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Yeni 14 ve 16 inçlik MacBook Pro'yu tanıtacak kişi belli olduYeni 14 ve 16 inçlik MacBook Pro'yu tanıtacak kişi belli oldu
M1X çipli MacBook Pro en fazla 32GB Ram kullanabilirM1X çipli MacBook Pro en fazla 32GB Ram kullanabilir
Yeni MacBook Pro'ların çıkış tarihi detaylarıYeni MacBook Pro'ların çıkış tarihi detayları

PAYLAŞ