Lyft, biniciler için 'tüm erişim' aboneliklerini test ediyor - Haberler - indir.com

Lyft, biniciler için 'tüm erişim' aboneliklerini test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Başarılı Ulaşım şirketi Lyft hakkında bazı gelişmeler yaşanıyor. Başarılı şirket yeni birkaç özelliği denediğini açıkladı. Henüz test aşamasında olan birkaç yenilik söz konusu.  Bunlardan en önemlisi sürüş paketlerinin yer aldığı yeni bir abonelik sisteminin gelecek olması. Kullanım oranı gayet yüksek olan bir sistemi barındıran Lyft, her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşmamıza neden olabilir.

Lyft'in  kısa bir süre önce bir dizi kullanıcının "All Access" programına davet ettiği e-postayla, biniş selamlama hizmetlerinde bir sonraki gelişmeye yönelik bazı fikirler verdi. Lyft için ücretli bir abonelik olabilir. Her bir kişiye sunulan özel planlar farklılık gösterse de, fikir haftalık ya da aylık bir ücret ödeyerek bir dizi sürüşü önceden satın alabilmesiydi. Hizmeti, araç sahipliğinin yerini alacak kişi olarak kullanan kişiler için doğru fiyata cazip gelebilir.

Çeşitlilik yazarı Janko Roettgers, ayda en fazla 30 serbest sürüş için 199 $ 'lık bir teklif aldı bu teklif her bir sürüş ücreti 15 dolardan az olduğu sürece oldukça iyi bir rakam.  

Görünüşe göre bu testler birkaç aydır devam ediyor ve CNET CEO'su Logan Green'in 'İdeal senaryo bir abonelik modeline geçtiğini' söyledi. Bunun ne zaman daha yaygın bir şekilde ortaya çıkabileceği veya hangi fiyatta olacağı hakkında bir açıklama yok.





PAYLAŞ