Lüks Akıllı Saat TAG Heuer Connected Duyuruldu - Haberler - indir.com

Lüks Akıllı Saat TAG Heuer Connected Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-10 14:30:14
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bu yılın ilk aylarında ortaya çıkan TAG Heuer'in ilk akıllı saati nihayet resmi olarak duyuruldu. TAG Heuer Connected adı verilen akıllı saat Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor.

150 yıllık tecrübesini akıllı saat sektörüne taşıyan İsviçreli saat üreticisi Tag Heuer, New York'ta düzenlediği bir etkinlikte merak edilen ilk akıllı saatini duyurdu. Lüks olarak nitelendirilen TAG Heuer Connected, markanın Carrera analog saatine benzerliğiyle dikkat çekiyor.

TAG Heuer Connected Tanıtım Videosu

Google ve Intel işbirliğinde bu yılın başlarında duyurulan Android Wear'lı akıllı saatin içerisinde 1 GB RAM ve Intel'in 1.6GHz çift çekirdekli işlemcisi yer alıyor. Devamında yuvarlak tasarımlı bir kasaya ve 1.5 inç büyüklüğünde 360 x 360p çözünürlüklü çizilmeye dayanıklı safir kristal camla kaplı LTPS LCD ekrana sahip saate 410 mAh kapasiteli pil eşlik ediyor.

52 gram ağırlığı, 46mm genişliği ve 12.8mm kalınlığına sahip şık tasarımına yedi farklı renkte kordonu eşlik ediyor. Ana malzemesinde dayanıklılığıyla ünlü titanyum kullanılan TAG Heuer Connected Bluetooth 4.1 ve Wi-Fi (2,4 GHz 802.11 B / G / N) kablosuz bağlantı özelliklerine sahip. Ayrıca yerleşik mikrofon sayesinde sesli komutları da algılayabiliyor.

Android 4.3 ve üzeri ile iOS 8.2 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumlu çalışabilen TAG Heuer Connected, 12 Kasım itibariyle ABD'de 1500 dolar üzerinden satışa sunulacak.





PAYLAŞ