Louis Vuitton kablosuz kulaklığı ile araba sattıracak! - Haberler - indir.com

Louis Vuitton kablosuz kulaklığı ile araba sattıracak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-19 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Geliştirdiği yeni kulaklık modeli ile lüks kulaklık arayışında olanlara alternatif sunan Louis Vuitton, 1000 dolar fiyat etiketiyle tüm dünyada dikkat çekti.

Kulaklık kullanmayı seven ve lüks bir sınıfta kablosuz kulaklık arayan kişiler için Louis Vuitton artık oldukça pahalı bir seçenek sunuyor. Marka tarafından yapılan tanıtımlarda, yeni kulaklık modeli teknik özellikleri ile duyurulurken tanıtımda en çok dikkat çeken kulaklığın etiket fiyatı oldu. Öyle ki bin dolar fiyatı ile alım gücünü oldukça zorlayan kulaklığın, kaç adet satacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı. 

Apple'ın Yeni Kulaklık Teknolojisi Ortaya ÇıktıApple'ın Yeni Kulaklık Teknolojisi Ortaya Çıktı

Spor yaparken kullanılabilecek 3 kablosuz kulaklık 

Lüksün adı Louis Vuitton Horizon Earphones

Marka tarafından yapılan tanıtımlarda kulaklığın Louis Vuitton Horizon Earphones olarak adlandırıldığı belirtildi. Bu alana farklı bir ivme katan marka, 1000 dolar etiketi ile aynı zamanda dünya genelinde bir tartışma yarattı. Öyle ki kulaklığın tasarlanması ve donanımsal açıdan geliştirilmesi adına Master & Dynamic MW07 modelinin esas alındığı uzun zamandan beri biliniyordu. Bu bakımdan yeni kulaklık modelinin fiyatı ile ilgili yapılan tahminlerin hiçbirinde bin dolar gibi yüksek bir tahmin yürütülmemişti. Esas alınan modelin 300 dolar olduğu göz önünde bulundurulduğunda ise yeni kulaklığın bin dolar olarak belirlenmesi, özellikle marka değeri olarak yorumlandı.

Louis Vuitton Horizon Earphones özellikleri ne?

Yüksek fiyatının dışında teknik açıdan olağanüstü özellikleri bulunmayan kulaklık, Bluetooth desteği sunuyor. 20 metrelik bir alan içerisinde sorunsuz bir görüşme sağlayan kulaklık, 3.5 saatlik bir kullanım süresine sahip.

Kontrolün yapılabilmesi adına kulaklığın dış bölümüne yerleştirilen dokunmatik alan ise kulaklığın yönetilmesi ve aynı zamanda sesin kontrolünü sağlıyor. Dahili olarak satılan bataryasının satın alınması halinde ise ekstradan 16 saate varan bir kullanım süresi desteği alan kulaklık, bazı akıllı saat modelleri ile de uyumlu bir şekilde çalışabilir. 

Kulaklık alırken dikkat etmemiz gerekenler




İlgili uygulamalar
Galaxy S10'un kulaklık girişi olacakGalaxy S10'un kulaklık girişi olacak
Kulaklık girişleri neden kaldırıldı?Kulaklık girişleri neden kaldırıldı?

PAYLAŞ