Lonely'nin Geliştiricilerinden Kelime Oyunu: Bilen Adam - Haberler - indir.com

Lonely'nin Geliştiricilerinden Kelime Oyunu: Bilen Adam

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz ve yalnızlar için sosyal medya uygulaması Lonely'nin geliştiricisi Houselabs şimdi de adam asmaca oyunuyla kelime oyunu kurgusunu birleştiren Bilen Adam oyunu ile karşımızdalar.

Çocukluğumuzda okulda, evde veya arkadaşlar arasında en çok oynadığımız oyunlardan olan Adam Asmaca oyununun günümüz teknolojisinden faydalanarak mobil ortama uyarlanmış versiyonu olan Bilen Adam oyununda, ipucu olarak verilen harflerden esinlenerek sizden istenen kelimeyi doğru tahmin etmeniz gerekmekte ve oyun içerisinde yanlış tahmin ettiğiniz her kelime de Adam asılma işlemi gerçekleşerek oyun sona ermektedir.

Yaklaşık 2 ay önce ilk olarak Google Play Store'da yayınlanarak 100 bin indirilme sayısına ulaşan Bilen Adam aynı zamanda İngilizce sürümü Brainy Man ile de uygulama mağazalarında yerini almış durumda.

Adam Asmaca Oyunu indir

Sezgi Abat, Emre Abat, Stanislav Koshutsky ve Grafik Tasarımcısı Murat Gönek'ten oluşan 4 kişilik geliştirici ekip tarafından yaratılmış Türkçe içerikli Bilen Adam ve İngilizce içerikli Brainy Man oyunları dinamik veritabanı ile beslenmekle beraber şu ana kadar 10 binden fazla soru, her hafta 500 yeni soru güncellemesinin yanı sıra Klasik, Zamana Karşı ve İki Kişilik oynanabilir 3 farklı oyun modunu da oyunculara sunmaktadır.

Birkaç hafta içerisinde Bilend Adam'ın yeni macerası 'Bilen Adam Okulda' isimli Level Based Game modeli ile yeni bir oyunun da yayınlanacağını öğrendiğimiz Houselabs'ın Bilen Adam oyun serisini aşağıdaki bağlantılara tıklayarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi Brainy Man Tanıtım Videosunu da izleyebilirsiniz.




Brainy Man Tanıtım Videosu


PAYLAŞ