LoL'ün yeni sürümündeki güç dengeleri olacağı açıklandı - Haberler - indir.com

LoL'ün yeni sürümündeki güç dengeleri olacağı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Riot Games yetkililerinden birisi olan Mark Yetter, League of Legends’in yaklaşan 10.24 yaması hakkında bazı açıklamalar gerçekleştirdi. Güncellemenin sunacağı güç dengelerine değinen açıklamalar yapan Yetter, karakter ve itemlerin yeni durumlarını açıkladı. Dünyanın en popüler MOBA oyunlarından olan League of Legends için geçtiğimiz günlerde önemli bir güncelleme gelmiş ve oyuncular 11.sezon güncellemesi almıştı. Şimdi ise yaklaşan 10.24 kodlu güncelleme ile alakalı bazı detaylar ortaya çıktı. Yetkili Mark Yetter tarafından yapılan açıklamalar kapsamında güncellemenin getirecekleri de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamalar ile yeni güncelleme ile alakalı sunulacak olan dengeleme durumları paylaşıldı. Yeni güncelleme ile gücü artırılacak ve azaltılacak bazı eşyalar bulunacak. Diğer yandan bazı karakterlerin güç dengesinde de düzenleme olacak.

Spotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacakSpotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacak

Güncellenen tek karakter Tryndamere olacak

Mark Yetter tarafından yapılan açıklamalara göre League of Legends’in 10.24 kodlu yeni yamasında tek bir karakter güçlenecek. Dövüşçü olan Tryndamere herosu bu noktada güçlenen tek karakter olacak. Orta zorluğa sahip olan Tryndamere, 10.24 güncellemesinden sonra daha fazla oynanması bekleniyor. Diğer yandan Yetter tarafından Samira, Kayle ve  Hecarim’in nerf yiyeceği ve gücünün azaltılması bekleniyor. İyileştirilecek itemler ise  Tear of the Goddess (Tanrıça'nın Gözyaşı), Kraken Slayer, Essence Reaver (Canbiçen), Phantom Dancer (Hayalet Dansçı), Moonstone Renewer, Prowler's Claw ve Serpent's Fang olacak.

Gücü düşürülecek olan itemler noktasında ise  Ludens Tempest (Luden'in Feryadı), Laundries Anguish, Night Harvester, Riftmaker, Hextech Rocketbelt, Lich Bane (Lich Boğan), Demonic Embrace, Nashor's Tooth (Nashor'un Dişi), Eclipse ve Blade of the Ruined King (Mahvolmuş Kralın Kılıcı) itemlerini görüyoruz. Bu yeni güç dengeleri ile beraber oyunun biraz daha dengeli ve adil olması hedefleniyor. Bakalım bu güncelleme oyuncular tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.  


Ücretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponuÜcretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponu
OPPO X ve League of Legends ortaklığıOPPO X ve League of Legends ortaklığı

PAYLAŞ