Lokum Tadında Yepyeni Türk Oyunu: Lokum! - Haberler - indir.com

Lokum Tadında Yepyeni Türk Oyunu: Lokum!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-02 16:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Alper İskender tarafından geliştirilen oyun gerçekten ödülleri hak edesi bir yanı var. Türkiye çapında böyle başarılı bir yapımlar görmek gurur verici. Sade, güzel ve hoş. Geliştirici genel olarak bu tarz oyun yapımlarıyla kendini alanında güzel projelerle geliştirmekte.

Oyunu açtıktan sonra neyin nerede olduğunu ve nasıl bir şey olduğunu gayet kolay bir şekilde anlaşılıyor. Kafamızı karıştıran saçma menülerle uğraşmıyoruz. Ayarlar kısmımızdan sesler ve dil kontrolümüz mevcut. Oyunun oynayış şekli gayet basit, çek bırak ve yıldızları toplayıp bayrağa ulaş. İlk başta basit gibi gelen ama git gide oyunun zorlaşmasıyla bazen sizleri çileden çıkartabiliyor. Seviyeleri atladıkça yeni karakterler açılabilmekte ve karakterlerinizi oyunun açılıştaki alt kısımdan seçilebilmekte.

Dönen çarkları yakalayıp parkurları geçip bayrağa ulaşarak seviyeleri atlayarak biten oyun gittikçe sizi sıkan bir hale getirmiyor. Gelişen ve farklılaşan parkurlarıyla sizleri eğlendiriyor. İleri bölümlerde gelen dikenler ve buna benzer oyun mekanikleriyle sizleri zorlamakta ve eğlenceye eğlence katarak oynanabilirliğini arttırmakta. Çocuklarınızla oynayabileceğiniz yada yalnız başlarına oynayabilecekleri sevimli ve güvenilir bir oyun olması gibi güzel bir yanı da var.

Oyun isminin gerçekten hakkını veriyor, çok tatlı bir dizayn sahip ve sizi kendine sevdiriyor. Grafik anlamda 2 boyutlu olduğundan pek fazla şey söylenemese de mekanikleriyle birbirine uyumlu bir halde olması hoş durmasını sağlıyor. Kullanılan gölgelerle bir derinlik kazandırılıp, parkurun ön planda tutulmasını sağlamış. Kolay bir oynayış şekliyle ve şeker tadında grafikleriyle Lokum, 2015 Mobil Uygulama yarışmamızda 1. olmuştur.





PAYLAŞ