LokLok; Kilit Ekrandan Mesajlaşma Uygulaması (Video) - Haberler - indir.com

LokLok; Kilit Ekrandan Mesajlaşma Uygulaması (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android sistemine sahip akıllı telefon ve tabletler için indirmeye sunulan LokLok adlı uygulama, cihazınızın kilit ekranını açmadan arkadaşlarınızla iletişim kurmanızı mümkün hale getiriyor.

Tüm mobil mesajlaşma uygulamaları arasından kilit ekranı üzerinden iletişim kurma özelliğiyle sıyrılan LokLok, arkadaşlarınıza mesaj göndermek ya da gelen mesajları okumak için uygulama içine girme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

LokLok

Uygulama sayesinde kilit ekranı açmadan hem mesaj yazabilir hem de gelen mesajları zahmetsiz bir şekilde okuyabilirsiniz. Ayrıca ilginç bir özelliği de kullanıcılara sunan LokLok, ekrana çizdiğiniz doodle, yazdığınız mesaj ya da eklediğiniz fotoğrafları doğrudan karşı taraftaki arkadaşınızın ekranında gösterebiliyor.

Uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle LokLok'u kilit ekranı olarak belirlemelisiniz. Sonrasında ise LokLok kullanan arkadaşlarınıza çizim, fotoğraf ya da mesajlarınızı göndermek için ekrana iki kere tıklamanız yeterli olduğu gibi ekran düzenleme yapılabilir hale gelecektir.

Arkadaşlarınız ile grup sohbetleri de yapabilmenizi sağlayan LokLok'u ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




LokLok Tanıtım Videosu


PAYLAŞ