Loki yakın zamanda Fortnite'a geliyor! - Haberler - indir.com

Loki yakın zamanda Fortnite'a geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-28 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale yapımı olan Fortnite evrenine bir yeni Marvel karakteri daha ekleniyor. Dizisi ile son dönemde gündemde olan Loki, Temmuz ayında oyuna dahil edilecek. Marvel ve Fornite ortaklığı kapsamında yeni içerikler görmeye devam ediyoruz. Popüler film ve dizi dünyasında yer alan ikonik kahramanları ve karakterleri oyun içine dahil eden Epic Games’ın sıradaki Marvel karakteri ise belli oldu. Yeni yayınlanmaya başlayan dizisi ile son dönemin dizi gündemi olan Loki, bu karakterler arasındaki yerini alacak.

Twitter üzerinden yaptığı duyuru ile bu yeniliği paylaşan Fortnite, karaktere olan son zamanlardaki ilgiyi oyuna yansıtmak istiyor. Duyuru metnine göre Loki’nin Temmuz ayında oyuna giriş yapacağını görüyoruz. Konu hakkında poster de yayınlayan Fortnite Twitter hesabı, görselde karakterin ünlü başlığını da kullanıyor.

Konsolda Fortnite oynayan oyunculara müjde verici haberKonsolda Fortnite oynayan oyunculara müjde verici haber

Loki, Fortnite dünyasına giriyor

Marvel ile yapılan iş birliğini iyi kullanmaya devam eden Fortnite, oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. İlk etapta 2018 yılında Avenger: Infinity War filmi ile Thanos’u oyuna dahil eden Epic Games, ilerleyen dönemlerde ise birçok karakteri de eklemişti. Black Panther, Deadpool, Wolverine ve Iron Man gibi evrenin önemli isimleri oyundaki yerlerini almıştı. Şimdi ise Disney+’ta yayınlanan Loki dizisi de bu seriye dahil oluyor. Çizgi roman kaynaklı içerikler arasında dizi, şuan için bir numaralı gündem maddesi olarak gözüküyor. Disney’de bu hamlesi ile platformuna olan ilgiyi artırmak istiyor.

Bu sebeple Loki ile yapılan Marvel – Fortnite ortaklığı iki tarafa da yaramış oluyor. Fortnite Crew aboneleri karakterlere ait kozmetik ürünlere ilk günden sahip olabilecekler. Mağazada satılmayacak olan bu ürünlerin sadece Temmuz ayı içinde kullanılabileceği de ifade ediliyor. Bakalım bu yeni karakter oyuncular tarafından ne derece ilgi görecek göreceğiz.  


Fortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdıFortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdı
Fortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktiklerFortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktikler

PAYLAŞ