Logitech'ten Oyunlara Tepki Verebilen Hoparlör Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Logitech'ten Oyunlara Tepki Verebilen Hoparlör Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-17 10:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyunculara yönelik Gaming ürünleri ile dikkat çekmeye devam eden başarılı marka Logitech'ten şimdi ise G LIGHTSYNC özellikli G560 PC oyuncu hoparlörleri duyuruldu. Hoparlör barındırdığı teknolojisi ile oyun seslerini ışık ile entegre ederek donanım detayları ile de ön plana çıkmış durumda. Diğer yandan Logitech, G513 model numaralı Mekanik Oyun klavyesini de tanıttı.

Yeni oyuncu hoparlörünün detaylarına baktığımızda, Logitech G560 modeli 240 Watt Peak / 120 Watt RMS güce ve DTS:X Ultra 1.0 3D özelliğe sahip durumda. Hem müzik hemde PC oyunlarında yüksek bir ses performansı sunabilen cihazda LIGTSYNC teknolojisi de bulunuyor. Ayrıca güçlü ve parlak RGB aydınlatmasına sahip hoparlör, ekrandaki oyun ile beraber gerçek zamanlı senkronize şekilde çalışıyor. 4 Aydınlatma noktası bulunuyor ve yaklaşık olarak 16.8 milyon renk ile kişiselleştirilebilen cihazda farklı ışık animasyon efektleri de bulunuyor. Ayrıca modelde Bluetooth ve 3.5 mm giriş gibi çeşitli bağlantı seçenekleri yer alıyor.

Tanıtılan diğer G513 yeni oyuncu klavyesi ise iki Romer-G megakin tuş düğmesi sunuyor. Oyuncular için yumuşak bir geri bildirime sahip bu klavye Romer-G Linear ile beraber pürüssüz bir vuruş sağlıyor. 45 g düşük bir tuş basıncna sahip klavye 1.5 mm'lik tuş aralığına sahip durumda. Rakip klavyelere göre yüzde 25 daha hızlı çalışıyor ve dayanıklılık noktasında alüminyum 5052 malzemesine sahip durumda.





PAYLAŞ