Logitech'den Oyun Tutkunlarına Özel 2 Yeni Kulaklık Duyuruldu - Haberler - indir.com

Logitech'den Oyun Tutkunlarına Özel 2 Yeni Kulaklık Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-13 09:02:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilgisayarlar ve çeşitli ürünler için popüler aksesuar ve donanım üreticisi olan Logitech, özellikle ses ve kulaklık noktasında önemli başarılara ve ürünlere imza atmış markalar arasında bulunuyor. Hem oyun hemde müzik tutkunları için kulaklık ses deneyimi oldukça büyük önem taşıyor diyebiliriz. Kulaklığın verdiği ses performansı yanı sıra sunduğu ergonomi ve tasarım şıklığıda önemli noktalardan bazıları diyebiliriz. Bu noktada ise Logitech yeni renk tasarımları ile dikkat çeken G serisi altında Logitech G433 7.1 oyuncu kulaklığı ve Logitech G233 Prodigy oyuncu kulaklığının duyurusunu gerçekleştirdi.

Bu yeni her iki kulaklık ise oyunculara özel olarak tasarlanmış bir kulaklık diyebiliriz. Kulaklıkların içerisinde Pro-G ses sürücüleri bulunuyor ve bu sayede oyunlarda yüksek ses kalitesi sağlanabiliyor. Kulaklık temiz tiz sesler üretebiliyor ve az düzeyde bozulma yaşanması sağlanıyor. Kulaklık tasarım ve yapı anlamında hafif bir ağılığa sahip ve uzun saatler boyunca müzik dinleme ve oyun oynanma durumlarında bile herhangi bir rahatsızlık ve konforsuzluk yaratmıyor. Daha çok oyuncular saatler boyunca ekran başında vakit geçirdiği için yeni kulaklıkların hafif yapıda olmasının altı çiziliyor.

Tanıtılan kulaklıklardan olan Logitech G433 modeli bulundurduğu 7.1 özelliği sayesinde oyun içerisindeymiş gibi bir hissiyatı sağlıyor. Diğer yandan 7 kanalın tamamında ince ses ayarları yapılabiliyor. Bu sayede kullanıcılara en iyi ses deneyimi sunuluyor. Suya dayanıklılık noktasında kısmi bir koruma sağlayan bu kulaklık terlemelerden korunabiliyor. G433 modeli kırmızı, mavi, siyah ve özel bir mavi renk seçeneklerine sahip olarak geliyor. G233 tarafında ise siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip olarak gelecek. Her iki kulaklık hem PC hemde konsollar haricinde mobil cihazlar ile de uyumlu olarak çalışabiliyor. Logitech G433, 100 dolar fiyat etiketi ve Logitech G233 ise 80 dolar fiyat etiketleri ile satışa çıkacak.





PAYLAŞ