Logitech'den MK470 Slim Combo Klavye ve Mouse Seti - Haberler - indir.com

Logitech'den MK470 Slim Combo Klavye ve Mouse Seti

Tahmini Okuma Süresi : 23 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-16 10:33:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Ultra ince kompakt bir klavye ve konforlu tasarımıyla rahat bir kullanım sunması planlanan mouse seti Logitech® MK470 Slim Combo,  Logitech tarafından duyuruldu. Yeni bir tasarıma sahip olan set, yazma, tıklama hassasiyetinin yanı sıra ultra sessizlik sunuyor. 

Logitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldıLogitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldı

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

Bu ikilinin modern ve ince tasarımı, kişisel zevkinize göre dizayn ettiğiniz masanızda harika görünüyor. Logitech'ten beklediğiniz tüm kaliteye sahip olan MK470 Slim Combo seti, en iyi şekilde çalışmanıza yardımcı olacak yer tasarrufu sağlayan sessiz bir ikili olma özelliğini taşıyor.

Logitech® MK470 Slim Combo, kompakt bir düzen sunmasının yanı sıra sayısal tuş takımını da bünyesinde bulundurarak verimli ve konforlu bir şekilde çalışabilme kolaylığı sağlıyor. Makas switchlerine sahip ince tuşlar, fısıltı sessizliğinde çalışma olanağı sunuyor. 

MK470 Slim Combo 2,4 GHz kablosuz USB alıcı ile kolay bağlantı imkanı sunuyor. MK470 Slim Combo kullanılmadığında ise uyku moduna geçerek pil tüketiminden tasarruf sağlıyor. Böylelikle mouse için 18 ay, klavye için de 36 aya kadar daha uzun süreli bir kullanım imkanı veriyor. 

 


Logitech Yeni Oyun Klavyelerini TanıttıLogitech Yeni Oyun Klavyelerini Tanıttı

PAYLAŞ