Logitech Yeni Tap Modellerini Tanıttı - Haberler - indir.com

Logitech Yeni Tap Modellerini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 22:30:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Logitech tarafından 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilen özel lansman ile birlikte uzaktan ve yüz yüze toplantılarda büyük bir işlevsellik sunacak Tap modelleri tanıtıldı. Böylece Tap serisine 2 yeni üye daha katıldı.

Logitech sürpriz bir tanıtıma imza atarak Logitech Tap IP ve Logitech Tap Scheduler modellerini resmen tanıttı. Kullanıcıların toplantılar oluşturmasını ya da mevcut toplantılara katılmasını destekleyen yeni sistem, bir masaya ya da duvara kolay bir şekilde sabitlenebilir durumda. Özel montaj yapısı sayesinde kablolu bir internet ve güç sağlayıcı ile aktif hale getirilebilen yeni cihaz böylece hareket sensörü ile her zaman kullanılmaya hazır durumda. Üstelik WiFi gibi teknolojilerin de desteklenmesi, kullanımda özellikle ofislerde kolaylık sunuyor.

Yeni Normale Özel Cihaz: Logitech Tap IP 

Pandemi sonrasında ofise dönüş planları yapılsa da şu ana kadar hala somut bir adım atılabilmiş değil. Bu nedenle de yeni cihaz, kullanıcıların birbiri ile etkileşime girmesi adına büyük bir kolaylık sağlıyor. Konu ile ilgili yapılan basın toplantısında şirket yeni cihaz hakkında “Logitech Tap IP, Android'de Microsoft Teams Rooms için bir dokunmatik kontrolör olarak kullanılabiliyor. Zoom Rooms ve Logitech konferans kamerası ile birlikte odadan odaya güvenilir, tutarlı bir deneyim sunan TAP IP ile diğer popüler video konferans hizmetleri dahil olmak üzere toplantılar tek dokunuşla başlatılabilir.” dedi.

Üstelik şirketin tanıttığı tek model Logitech Tap IP  değil. Yine toplantı ve uzaktan görüşme imkanı sağlayacak Logitech Tap Scheduler adlı yeni bir model de tanıtımda yer aldı. Logitech Tap Scheduler, daha çok kurumsal alanlarda kullanım için tasarlandı. Kullanıcıların yaklaşan ya da devam eden toplantıları takip edebilmesi adına özel bir zamanlayıcı olarak geliştirilen cihaz, planlanmış etkinliklerin takibini de kolay hale getiriyor. Üstelik şirket tarafından yapılan açıklamaya göre tüm cihazlar Microsoft Room, Zoom, Robin ve Meetio platformlarıyla uyumlu bir şekilde çalışma yeteneğine sahip. Bu sayede kullanıcılar hangi platformu kullanırsa kullansın, yapılacak özel entegrasyonlar sayesinde online görüşme ve toplantı planlamalarına dair tüm detaylara hakim olabilecek.

“Logitech Tap Scheduler, toplantı ayrıntılarını görmeyi, geçici veya gelecekteki toplantılar için bir oda ayırmayı kolaylaştırır. Çalışanların doğru alanı bulmasına ve talep etmesine yardımcı olacak lider oda planlama çözümleri için amaca yönelik bir planlama paneli olarak kolayca Logitech Tap Scheduler’ı devreye alabilirsiniz.” denilen yeni modeller, Sonbahar itibariyle satışa çıkacak.

Her iki cihaz için tek bir fiyat belirleyen şirket, 699 dolardan yeni ürünlerini rafa çıkaracak. 





PAYLAŞ