Logitech Yeni Oyuncu Faresi G502 Lightspeed'i Tanıttı! - Haberler - indir.com

Logitech Yeni Oyuncu Faresi G502 Lightspeed'i Tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-09 16:32:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Oyun ekipmanları üreten lider marka Logitech, yeni kablosuz oyuncu faresi G502 Lightspeed'i tanıttı! 

Logitech'in kablosuz oyuncu faresi hakkında Logitech G Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ujesh Desai, “Bugün sonuç olarak hiçbir Mouse, bizim dünya genelinde oyuncularla aramızdaki sevgi bağını ve oyuncuların ekipmanlarına olan bağlılığını G502'den daha iyi sembolize etmiyor. İlk LIGHTSPEED oyun Mouse’umuzu pazara sunduğumuz günden bu yana, hayranları G502'nin yeni bir versiyonunu ne zaman tanıtacağımızı merak ediyor ve bekliyordu. Bugünkü lansmanla onlara istediklerini ve daha fazlasını vermeyi başardık.”  şeklinde ürünü anlattı.

Logitech G613 ve Logitech G603 incelemeLogitech G613 ve Logitech G603 inceleme

Kablosuz Oyuncu Faresi Logitech G502 Lightspeed!

Yeni kablosuz oyuncu faresi, kablosuz olmasına rağmen tepkime hızı ve özelliklerinden ödün vermiyor. 11 adet programlanabilir tuşuyla birlikte, Lightsync destekli RGB ışık da dahil bir çok özellik bulunuyor. Yüksek çözünürlük'le oyun oynamayı seven oyuncular için 16 bin DPI'a kadar hassaslık sunuyor ve Hero 16K sensörü de yerini koruyor. Çözünürlük ve sensörlerin yanı sıra bu oyuncu faresinin kablosuz şarj özelliği de mevcut!

114 gram ağırlığına sahip kablosuz oyuncu faresi, kablolu modeline göre 7 gram daha hafif. Eğer ağır fare kullanmayı sevenlerdenseniz 16 gram ekstra ağırlık da kutunun içinde geliyor.

Logitech G502 Lightspeed kullanım süresi

Fabrika verilerine göre kablosuz şarj olan Logitech G502 Lightspeed, 48 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Eğer daha önce'den PowerPlay kablosuz şarj matını kullanırsanız şarj sürenizi düşünmenize gerek yoktur. Eğer şarj matınız yoksa 99 dolar fiyat etiketine sahip PowerPlay şarj matını satın almanız gerekiyor.

Logitech'in yeni gözde oyuncu faresi G502, tasarımı ve özellikleriyle gündemdeki en iddialı mouse olmasına karşın 149 dolar gibi yüksek bir fiyata sahip.


Logitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurduLogitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurdu
Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!

PAYLAŞ