Logitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurdu - Haberler - indir.com

Logitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 12:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Logitech, yeni oyuncu kulaklığı serisi ile her isteğe ve bütçeye uyacak kulaklıklarını, oyun tutkunlarına sundu.

Oyuncu ekipmanları ile sektörün en iyilerinden birisi olan Logitech G, gelişmiş ses teknolojisine sahip yeni kulaklık serisini, oyun tutkunları için duyurdu. Logitech’in, en iyi ses deneyimini ve yüksek kaliteyi sunmak için tasarladığı yeni kulaklık serisi, her seviyedeki oyunculara hitap ediyor. Oyuncular, seri içerisinden kendi bütçelerine ve istediği özellikleri barındıran kulaklığa sahip olabiliyorlar. Seride, oyun bilgisayarları için G935 ve G635 modelleri, battle royale oyunları için de Logitech G432 ve Logitech G332 modelleri yer alıyor. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, yeni kulaklık serileri hakkında “Harika oyun deneyimi sunmanın her zaman yeni yollarını araştırıyoruz ve bu yeni kulaklıklarla oyunculara sunduğumuz yeni şey de bu.” dedi.

Logitech G613 ve Logitech G603 incelemeLogitech G613 ve Logitech G603 inceleme

Oyun bilgisayarları için en iyi ses ve ışık: G935 ve G635

Eğer bilgisayarınızda, ses ve ışık anlamında en iyi seviyeye ulaşmak istiyorsanız, Logitech’in yeni serisi içerisinden G935 modelini tercih edebilirsiniz. Bu kulaklık üst düzey ses kalitesinin yanı sıra, RGB aydınlatması sunuyor. Kulaklık, kaliteli sesin elde edilebilmesi için hibrit ağ malzemesinden üretildi. Aynı zamanda, G 935 Logitech G’nin özel Pro-G 50mm ses sürücüsünü ilk kez kullanan ürün olma özelliğine sahip. Dinamik ve özelleştirilebilir aydınlatma teknolojisi LIGHTSYNC teknolojisini özellikleri arasında barındıran G935, DTS Headphone:X® 2.0 Surround Ses teknolojisini de destekliyor. Kablosuz olan G935, kulaklık üstü kontrol tuşlarına sahip. Aynı zamanda 12 saate kadar pil ömrü sunuyor. Oyuncular, Logitech G HUB ile G935 üzerinde özel ses profilleri oluşturabiliyor. Kulaklık hem PC hem de konsollarla uyumlu çalışıyor. G635 modeli ise G935 ile aynı özelliklere sahip, sadece modelin kablolu versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Kablosuz Oyun Kulaklığı

Logitech G635 7.1 LIGHTSYNC Oyun Kulaklığı

En iyi Battle Royale Kulaklıkları G432 ve G332

Logitech’in oyunculara diğer sürprizi de son dönemlerin popüler oyun modu Battle Royale oyunlar için üretilmiş G432 ve G332 modelleri. G432 ve G332, oyuncuların aynı zamanda bütçelerine de hitap eden iki model. G432’nin sunduğu şeylere göz atarsak, kulaklık en iyi ses deneyimini sunmak için 50 mm sürücülere sahip. Dönen deri kulak pedleri ile oyuncuların kulaklarının rahatsız olmasını engelleyen G432, 6 mm mikrofon ve kullanışlı çoklu platform desteği sunuyor. İlk kez oyun kulaklığı satın almak istiyorsanız, tercihinizi G332’den yana kullanabilirsiniz. Tanıtılan dört kulaklıkta, kullanıcılarına Logitech’in G HUB özelliğini sunacak.

Logitech G432 7.1 Surround Oyun Kulaklığı

Logitech G332 Stereo Oyun Kulaklığı



PAYLAŞ