Logitech Slim Folio, 9.7 inç iPad Klavyesi Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Logitech Slim Folio, 9.7 inç iPad Klavyesi Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-04 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın iPad serisine bu yıl eklediği yeni üyesi olan 9.7 inçlik iPad bilgisayarı, dizüstü bilgisayarları ağır bulan ve daha hafif bir ürün taşımak isteyen kullanıcılara göre birebir diyebiliriz. Apple'ın oldukça umutlu olduğu bu iPad serisine Logitech'de oldukça kaliteli ve avantajlı aksesuarlar üretmeye başladı. Logitech tarafından Slim Folio klavye olarak adlandırılan bu yeni klavye iOS tabanlı bir tablette tıpkı bir dizüstü bilgisayarda yazı yazar gibi bir imkan sağlayacak. Sahip olduğu manyetik kilit mekanizm ası ile bu tableti kullanırken esneklik sağlanacak. Bu ürünün sunduğu üst seviye pil performansı ile beraber bu klavyenin iş birliği oldukça yararlı olacağa benziyor.

Yeni klavye aksesuarından bahsedecek olursak, tam takım QWERTY klavye ve özel olarak atanmış numaratik tuşlara sahip bir aksesuar diyebiliriz. Logitech'in en üst bölüme eklediği ince bir satır tuşu fonksiyonu ile bu kısımdan ses, müzik kontrolü, parlaklık ve navigasyon gibi işlevler gerçekleştirilebiliyor. Beşinci nesil olan iPad 9.7 inç modelinde Smart Connector bulunmadığından ötürü Logitech'in bu klavye aksesuarı kablosuz bağlantı ile bağlanıyor. Bu ürün kablosuz olarak bağlansada kendi güç kaynağına ihtiyaç duyuyor ve ürün disk pil ile çalışmasını gerçekleştiriyor.

Bu pil kullanıcılar tarafından değiştirilebildiği gibi sunduğu uzun ömür neticesinden ötürü değiştirmeye pek gerek kalmayacak gibi duruyor. Logitech'in ifade ettiğine göre bu pil dört sene kadar çalışma imkanı sunuyor ve klavye kapağını kapattığınızda klavyede otomatik olarak kapandığı için bir tasarruf sağlanmış oluyor. Logitech'in tasarım anlayışından ötürü klavye iPad'e manyetik kuvvet ile tutunuyor. Bu sayede dizüstü kullanımda oldukça rahat ve düşmeyeceğinden emin olduğunuz bir birleşim meydana geliyor. Pil ile beraber 435 gram ağırlığa sahip olan Logitech Slim Folio 20 milimetrelik bir kalınlığa sahip ve yurtdışı üzerinde 100 dolarlık satış fiyatına sahip olacağı ifade ediliyor.





PAYLAŞ