Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu! - Haberler - indir.com

Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-26 14:21:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Blue Microphones'u satın alacağının bildirilmesinden sonra Logitech, çok daha büyük bir satın alma yapacağının haberini verdi. Reuters'ın bir haberine göre Logitech, kulaklık üreticisi olan Plantronics'i satın almak için yaklaşık olarak 2.2 milyar dolar gibi uçuk fiyatta teklifte bulunduğu ortaya çıktı. 

Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!

Eğer ortaya çıkan bu satın alma gerçekleşirse, anlaşma bu hafta içerisinde duyurulabilir. Fakat şu ana kadar somut bir gelişme olmadığını da belirtmekte fayda var. Çünkü iki şirketten de bu habere yönelik ne doğrulama ne de yalanlama haberi gelmedi. Eğer haber doğruysa önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Logitech veya Plantronics tarafından bir açıklama gelecektir. Plantronics şirketi ile anlaşmaya varılması durumunda şimdiye kadarki en pahalı satın alma unvanına erişilebilir. 

Logitech'den Oyun Tutkunlarına Özel 2 Yeni Kulaklık DuyurulduLogitech'den Oyun Tutkunlarına Özel 2 Yeni Kulaklık Duyuruldu

Logitech ilerleyen zamanlarda şirketine, büyük katkıda bulunan oyun ekipmanları arasına kalemlerin eklenmesi adına çalışmalar yürütüyor. Plantronics şirketi de Bluetooth kulaklıklar ve ofiste kullanabileceğiniz kulaklıklar üretiyor. Ayrıca bu kulaklıklar için aksesuar ve diğer teknolojik ürünler için aksesuar da üretiyor. Şirketin egzersiz odaklı kulaklıkları ile birlikte tüketicilerden birçok olumlu oy almayı başarmıştı. Üstelik şirket, geleneksel Bluetooth kulaklıklarını üretmeyi bıraktı fakat bunları üretmeye yıllarca devam etmişti. Bu durumda şirketin ofis ortamlarına bağlılığını gösteriyor. Şirketin açıkladığı bazı bilgilere göre, Neil Armstrong'un Ay'a ayak bastığı sırada söylediği sözleri hepini biliyorsunuzdur. İşte bu sözler Plantronics adlı kulaklık üzerinden aktarılmıştı. 

Logitech bu yılda ve daha önceki yıllarda satın almaları ile birlikte milyonlarca dolar harcamıştı. Bu yıl içerisinde de Blue Microphones'u 117 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Logitech, son 10 yıl içerisinde on milyonlarca dolarlık satın almalar gerçekleştirdi. 2017 yılı içerisinde Atro Gaming'i tam 85 milyon dolara satın almıştı. Daha sonrasında 2016 yılında Jaybird'ü 50 milyon dolarla, Saitek'i 13 milyon dolarla satın alarak kendi bünyesine kattı. 2008 yılı içerisinde de Ultimate Ears'ı 34 milyon dolara satın alarak şirketin kendi bünyesine birçok firmayı katmayı başarmıştı.

Bu satın almalarla birlikte şirket çok daha gelişmiş ürünlere sahip olabilir ve gelecekteki oyuncuların kullandığı teknolojik ürünlere yön verebilir.


Siri Kontrollü Logitech Circle 2 TanıtıldıSiri Kontrollü Logitech Circle 2 Tanıtıldı
Logitech CRAFT klavyeye, Adobe Lightroom Classic CC desteği geldiLogitech CRAFT klavyeye, Adobe Lightroom Classic CC desteği geldi
Yeni Logitech Ürünlerinin Türkiye Lansmanı GerçekleştiYeni Logitech Ürünlerinin Türkiye Lansmanı Gerçekleşti

PAYLAŞ