Logitech G915 TKL mekanik oyuncu klavyesi tanıtıldı - Haberler - indir.com

Logitech G915 TKL mekanik oyuncu klavyesi tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-27 10:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun aksesuarları ve bilgisayar ekipmanı denildiği zaman akla gelen ilk üretici şirketlerden olan Logitech, yeni üstün mühendislik teknolojileri ile dikkatlice tasarlanmış olan Logitech G915 KTL Mekanik Oyuncu Klavyesi modelini tanıttı. Oyun teknolojileri ve ekipmanlarında lider marka Logitech, gerek özellikleri gerekse kompakt tasarım detayları ile ön plana çıkan G915 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesinin duyurusunu gerçekleştirdi. G915 TKL klavye modeli kategorisinin en iyisi olarak 40 saat pil ömrü ile dikkatleri çekiyor. Diğer yandan mekanik GL anahtarı, LIGHTSPEED teknolojisi ve Bluetooth bağlantı özellikleri ile oyun severlere profesyonel bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor. Turnuva sınıfı kompakt bir tasarıma sahip olan bu klavye özellikle küçük alanlara kolay bir şekilde sığabilirken, taşınabilirliği de bir hayli kolay oluyor.

Yeni Logitech G915 TKL mekanik klavye tanıtıldı

Logitech, evden çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdiLogitech, evden çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdi

Model sahip olduğu LIGHTSPEED teknolojisi ile tuş aydınlatmaları kapalı olarak günde 8 saat kullanıldığı zaman 135 saate kadar kablosuz oyun deneyimi sunabiliyor. LIGHTSYNC teknolojisi ile ise oyunlarda senkronize olan dinamik ve kişiselleştirilebilir bir aydınlatma sunmayı başarıyor. Standart bir mekanik anahtarın yarısı kadar yüksekliğe sahip olan bu klavye iyi bir hız ve performans sunmayı hedefliyor. G915 TKL, oyun severlerin beğenisine sunulurken, Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Alanında dünya lideri bir marka olarak oyun keyfini ve profesyonelliğini artırmak için kullanılan klavyenin en az diğer ekipmanlar kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle yeni ürünlerimizi oyuncuların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz. Logitech G’nin en ince ve gelişmiş mekanik oyuncu klavyelerinden biri olan G915 TKL ile ürünlerimizdeki üstün teknolojiyi daha kompakt bir tasarımla bir araya getirdik. Oyuncu klavyeleri için adeta yeni bir standart yaratan şık ve ultra ince tasarımın ürün kullanıcılarından tam puan alacağından eminiz” dedi.


Dieselpunk Wars Prologue oyunu Steam'de ücretsizDieselpunk Wars Prologue oyunu Steam'de ücretsiz

PAYLAŞ