Logitech G335 oyuncu kulaklığı tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Logitech G335 oyuncu kulaklığı tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-29 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Logitech G, pek çok çeşitteki renk seçeneklerine sahip olmasının yanı sıra, en çok da hafif oluşuyla ön plana çıkan G335 kablolu oyun kulaklığının duyurusunu yaptı. Oyun severler tarafından yoğun ilgi gösterileceği düşünülen bu kablosuz kulaklık, hafif oluşu ve renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Logitech G335: hafif ve ergonomik özelliğiyle dikkat çekiyor

Logitech G335 oyun kulaklığı 240 gram ağırlığı ile piyasadaki diğer kulaklıklara göre en hafif oyun kulaklığı olarak ön plana çıkıyor. Color Collection serisinin daha önce ödül alan kablosuz kulaklık oyuncu kulaklığı G733 ile benzer özelliklere sahip olan G335, daha çok uyum ve daha fazla konfor sağlamak adına, ince bir yapıda tasarlanmıştır. Ayarlanabilir şekilde olan askısı kafa bandı tasarımı ve yumuşak dokulu kumaş kulaklık yastığı malzemeleri ile uzun süreli kullanım karşısında konfor sunması amaçlanıyor. 

Logitech, evden çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdiLogitech, evden çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdi

Farklı renk seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz

Kişiselleştirilebilir ürünler günümüzde popülerleşmeye başlayan trendler arasındadır. Pek çok oyuncu, kendisinden olan ekipmanların benzersiz olmasını ister. Bunu sağlamak adına, G335'te siyah, beyaz ve mint yani nane yeşili renkler kullanıldı.

Çift yönlü kullanıma uygun kafa bantları da bu renkli görüntüye canlılık katmak konusunda son derece başarılıdır. Mevcut Color Collection ürünleri ile eşleştirmek adına tasarlanan bu ürünler, oyunculara oyun alanlarını özelleştirmek adına ve kendi ekipmanlarını kişiselleştirmek için daha fazla fırsat sağlar. 

Tak-Çalıştır mantığına sahiptir

Logitech G335 Kablolu Oyun Kulaklığı, 3,5 mm ses jakı aracılığı ile neredeyse tüm oyun platformlar ve diğer medya kullanıcıları için kolay "tak ve çalıştır" mantığına sahiptir. Logitech G335’te tak çalıştır özeliği ile sunulması, kurum ve buna benzer sorunların da önüne geçilmesi sağlanır. Oyun sınıfı ses kaliteli, yerleşik kontroller, direk kulaklığın üzerinde yer alan ses kontrol kadranı ve yukarı kaldırıldığında sesi otomatik bir şekilde kapatan mikrofon, oyuncuların dikkatlerini dağıtmadan kendilerini oyuna odaklamalarını sağlıyor. G335 aynı zamanda yüksek netlikte ses ve iletişim netliği için Discord Sertifikası’na da sahiptir. Söz konusu kulaklık ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Logitech G915 TKL mekanik oyuncu klavyesi tanıtıldıLogitech G915 TKL mekanik oyuncu klavyesi tanıtıldı
Logitech yeni model kablosuz faresi Ergo M575'i tanıttıLogitech yeni model kablosuz faresi Ergo M575'i tanıttı
Logitech, G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Türkiye’de satışa çıktıLogitech, G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Türkiye’de satışa çıktı

PAYLAŞ