Logitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldı - Haberler - indir.com

Logitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 11:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Gelişmiş teknoloji ve çevre birim faktörleri doğrultusunda tasarlanarak büyük ses kalitesine sahip olan kulaklık üretimleri ile dikkatleri üzerine toplayan Logitech, ürünlerinin arasına bir yeni kulaklık daha eklemeyi başardı. Özellikle de oyuncuların beğenisini kazanacak olan Logitech G Pro X adlı kulaklık birbirinden farklı gelişmiş düzeyde özelliğe sahiptir. Girmiş olduğu her sektörde başarılı işlere imza atan ve artık kulaklık üretimi konusunda da son derece iddialı hareket eden şirket, Logitech G Pro X adlı ürün ile profesyonel oyuncuları ve yayıncıları mutlu etmeyi başaracak gibi gözüküyor. Kusursuz bir ses kalitesi ile oyuncuların oyun esnasında sesleri daha etkileyici bir şekilde duyarak oyununa odaklanmasını sağlayan Logitech G Pro X ile profesyonel bir kullanım elde edebilirsiniz. 

Kafa üstüne yerleştirilecek şekilde hazırlanan bu ürün, özellikle 6 mm Pro boom adlı yerleşik mikrofonu ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Blue Voice adlı özel bir yazılım kullanılarak tasarlanan bu eşsiz kulaklık, bu özellikleri ile sesiniz üzerinde ince ayarlar yapmanızı sağlıyor ve deneyenlerden gelen yorumlara baktığımızda ses kalitesi oldukça net bir şekilde geliyor. Şirket konu ile ilgili, "En sevdiğiniz esport sporcuları tarafından ayarlanan Ses Eşitleme profillerini artık G HUB Gaming Software’den edinebilirsiniz" şeklinde nitelendirdiği yazılım alt yapısı, kullanıcılar tarafından özel olarak ayarlanan profiller haricinde USB ses kartına kayıt edip diğer bir sistemlere aktarılma işlemlerini de gerçekleştirmeye imkan tanıyor. 

Logitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurduLogitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurdu

Logitech G Pro X ile profesyoneller çok memnun

Söz konusu bu kulaklık, kutusundan çıkarken birçok ön ayarlar ile beraber çıkarken, PRO-G 50mm sürücüler ile üst seviye bir ses kalitesi ile kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunuyor. Mottosu “Bir profesyonel gibi duyun. Bir Profesyonel gibi duyulmanızı sağlayan” Logitech G Pro X adlı kulaklık alüminyum çelik başlığı ile beraber sağlam bir gövdeye sahip ve hafif olması ile beraber uzun süreli oyun oynanma esnasında oyunculara sorun yaşatmadan kullanmalarına olanak tanıyacaktır. Gelişmiş düzeyde teknolojik özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Logitech G Pro X adlı kulaklık ile kendi kendi sesinizi daha net duyuracak hem de karşı tarafın sesini de daha net bir şekilde duyacaksınız. Uzun kullanım esnasında hafif olması ile kullanıcılara rahatlık sağlaması ile beraber aynı zamanda suni deri kaplı hafıza köpük süngeri ile de kullanıcılarına eşsiz bir konfor sağlıyor. 

Kullanım esnasında kafanızı ağrıtmadan size sunulan seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Logitech G Pro X adlı kulaklık ile usta oyuncuklar kusursuz bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda harici USB ses kartı yani DAC ile gelen 2 metrelik bir kabloya sahip olan bu kulaklık, 130 dolar yurt dışı fiyatına sahip olacak. Logitech G Pro X adlı ürünün ülkemizdeki satış fiyatı ise henüz belli değildir. Özellikle oyuncular ve yayıncılar için kusursuz bir deneyim sunacak olan Logitech G Pro X adlı kulaklık çok yakın zamanda oyuncuların beğenisine sunulacak. 

 

 


Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!Logitech, Plantronics'i almak için yüksek fiyatta teklifte bulundu!
Logitech Yeni Oyuncu Faresi G502 Lightspeed'i Tanıttı!Logitech Yeni Oyuncu Faresi G502 Lightspeed'i Tanıttı!

PAYLAŞ