Loco Translate eklentisi kullanımı - Haberler - indir.com

Loco Translate eklentisi kullanımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 12:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu inceleme Loco tranlate çeviri eklentisi ve kullanımı hakkında bilgiler içermektedir.

Loco Translate eklentisi kullanımı 

Websiteleri aksi çalışmalar yapılmadığı sürece  internetin olduğu her yerden erişilebilir. Gerek ülkenizde olmayan kullanıcılarınız için gerekse de kullandığınız eklenti ve temaların dilinize uygun olmaması durumu için Wordpress sitelerde çeviri ihtiyacı duyarsınız. Loco Translate çevirisi tam bu konuda imdadınıza koşacak , kullanımı basit işlevi yüksek bir eklenti.

Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak!Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak!

Loco Translate eklentisini yüklemek için Wordpress site admin paneline erişim sağlayın ve Eklentiler seçeneğini ve ardından Eklenti ekle seçeneğini tıklatın. Gelen sayfadaki arama çubuğunda eklentinin ismini yazarak aratın ve eklentiyi yükleyip etkinleştirin. Bu işlemleri tamamladıktan sonra  Wordpress site admin panelinizdeki sağda bulunan menünün alt kısımlarına eklenti ile alakalı bir buton gelecektir. 

Butona tıkladığınızda yüklü olan eklentileri be temaları seçip çeviri yapabileceğiniz alana erişmiş olacaksınız. Sitenin kaynak ne hedef diilini belirledikten sonra dilediğiniz eklenti ve tema için, seçim için tıklama yapıp çeviri yapmanız mümkün.  Açılan sayfada size kaynak metinleri sıralayacak ve hemen aşağısında çevirilmiş halini yazmanız için bir kutucuk bulunacak. Dilerseniz istediğiniz ifadeyi yine aynı ekranda bulunan arama çubuğunuda kullanarak bulup çevirebilirsiniz. Kaynak metni hedef metne güzelce ve istediğiniz şekilde çevirdikten sonra yapmanız  gereken tek şey yukardaki kaydet butonuna basmak. İşte temalarınız ve eklentileriniz için çeviri yapmak   bu kadar basit.


İlgili uygulamalar
Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!
Google'ın yeni yapay zekası cinsiyetlere göre çeviri yapacakGoogle'ın yeni yapay zekası cinsiyetlere göre çeviri yapacak

Google Translate ile Görsel Çeviri Nasıl Yapılır


PAYLAŞ