Lise Öğrencisinden 3 Boyutlu Macera Oyunu: Space Ball (Video) - Haberler - indir.com

Lise Öğrencisinden 3 Boyutlu Macera Oyunu: Space Ball (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Henüz 16 yaşında olan Lise öğrencisi Eray Aslan tarafından geliştirilmiş olan Space Ball, 3 boyutlu grafikleri ve keyifli oynanışı ile dikkatimizi çeken uzay temalı bir mobil macera oyunudur.

Programlamaya ilgi duyduğunu, Java ve C# programlama dillerini temel seviyede bildiğini söyleyen Eray Aslan'ın Unity 3D oyun motoruyla geliştirdiği 3 boyutlu oyunda, cihazınızın sensörü ve dokunmatik ekranını kullanarak bir topu kontrol edecek, uzay ortamındaki yolların üzerinde ilerleterek düşürmeden belirlenen hedefe topu ulaştırmaya çalışacaksınız.

Space Ball

8 aylık bir sürede geliştirilen oyunda birbirinden farklı ve eğlenceli 30 bölüm yer alıyor. Mobil için özelleştirilmiş yüksek kaliteli grafikler ve animasyonlar sayesinde oynanışı daha zevkli bir hale getirilen oyunda ayrıca efektler ve yüksek kalitedeki 3 boyutlu sesler de oyunu keyifli hale getiren özellikler arasında yer alıyor.

Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle oyunculara sunulan Space Ball, gelişmiş ayar menüsünü de oyuncularına sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebileceğiniz gibi resmi tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Space Ball Tanıtım Videosu


PAYLAŞ