Linkedln'e Video Yükleme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Linkedln'e Video Yükleme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-17 16:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Profesyonellerin iş ve sosyal ağ olarak tercih ettikleri Linkedln hakkında yeni gelişmeler mevcut. Popüler bir kullanıma sahip olan sosyal medya sitesi Linkedln, geçtiğimiz Nisan ayı ile beraber yaptığı açıklamayla 500 milyon kullanıcıya ulaştığını açıklamıştı. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bilgilere göre uygulama artık kendi içerisinden video yükleme özelliğini kullanıcılarına sunuyor. Dilerseniz uygulama aracılığı ile bir video çekip yükleme imkanınız olduğu gibi dilerseniz ise daha önceden çekmiş olduğunuz galerinizde yer alan videoları yükleyebileceksiniz. Uygulamaya eklenen bu video desteğinin yükleme ekranı ise tıpkı bir Facebook gibi işleyecek.

Uygulama getirdiği video desteği ile Facebook'ta olduğu gibi ister dikey isterseniz de yatay video çekimlerinize izin verecek. Linkedln üzerinden yüklediğiniz ve paylaştığınız videolar ise ana sayfada otomatik olarak oynatılmaya başlayacak. Video içeriğine sahip üreticiler ise maksimum olarak 10 dakikalık video kayıtlarına izin verilecek. Paylaşım sonrası ise video sahipleri videolarının detaylı istatistiklerini de paylaşabilecek. Videolar ise izlenme, paylaşma ve beğenme sayıları olarak detaylı bir şekilde üreticiler tarafından istatistik paylaşımı gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca videoyu izleyen kullanıcıların bilgileri de video sahiplerine ulaşacak. Linkedln üzerinden video izleyen kullanıcının nerede çalıştığı ve ne iş yaptığınıda dair bilgileri karşı tarafa geçecek. Linkedln tarafından yapılan bir açıklama ile 10 dakikalık bir sınır olsa da Linkedln tarafında 30 saniye ile 5 dakika uzunluğa sahip videoların yüklenmesi öneriliyor. Bu yeni video desteğinin ise önümüzdeki aylar ile beraber kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ