Linkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 Influencer - Haberler - indir.com

Linkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 Influencer

Tahmini Okuma Süresi : 10 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 10:45:41
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Dünya üzerinde oldukça popüler olan LinkedIn, son zamanlarda yükselişini Türkiye üzerinde gösteriyor. Geçtiğimiz yıla kıyasla etkileşimi %60 kadar artıran LinkedIn, potansiyel müşterilere erişmek için çok etkili bir araç olarak öne atıldı.

LinkedIn'e göre şirketlerin en çok aradığı 25 yetenek 

Facebook Linkedin'e rakip mi oluyor!Facebook Linkedin'e rakip mi oluyor!

İş dünyasının göz bebeği olan LinkedIn, hızlı yükselişiyle birlikte her popüler uygulamada olduğu gibi kendi "influencer"larını oluşturdu. Yeni yıl ile birlikte sizin için etki yaratan isimleri bir araya topladık.

Erol Bilecik

Bilgisayar mühendisliğinin öncülerinden birisi olan Erol Bilecik, TUSİAD'ın başkanıdır. 1989 tarihinde İndeks Bilgisayar A.Ş.'yi kuran Erol Bilecik, firmanın genel müdürlüğünü de yapmakta. Bilecik ayrıca 2001-2005 yılları aralığında, Türk bilgisayar sektöründeki en eski sivil toplum kuruluşu olan TÜBİSAD'ın (Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) başkanlığını da üstlenmiştir.

Erol Bilecik'in LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kaan Terzioğlu

2015 yılından itibaren Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Kaan Terzioğlu, iş yaşamına Arthur Andersen and Company'de denetçi ve finansal danışman olarak iş yapmıştır. Ardından 1990-2000 yılları arasında Chicago ve Brüksel'de bilgi teknolojileri, bilgi güvenliği ve bilgi yönetimi alanları içinde Yönetim Danışmanlığı yapmıştır. Aksigorta A.Ş., Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. ile Neostratus isimli firmalar da Yönetim Kurulu Üyesi.

Kaan Terzioğlu'nun LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Leyla Alaton

Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi olan Leyla Alaton;

Kadının güçlenmesi, girişimcilik gibi konularda aktif ve popüler bir konuşmacı. Alarko Holding'den bağımsız bir şekilde kendi şirketi Megatrend Halkla İlişkiler Danışmanlık Şirketi'ni kurmuş bulunmakta. Başta Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği, Doğal Hayatı Koruma Derneği ve İPRA olarak birçok dernekle sivil toplm kuruluşunun üyesi olan Leyla Alaton, 1992 yılında Milli Prodüktivite Merkezi tarafından "Yılın İş Kadını", 1993 yılında da Davos Ekonomik Forum bünyesi içinde ilk kez seçilen "Geleceğin Liderleri" listesinde de yerini almış bulunmakta.

Leyla Alaton'un LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sertaç Doğanay

Gelecek trendleri, yeni teknolojiler, inovasyon, siber güvenlik, dijital dönüşüm uygulamaları, dijital sağlık ve dijital pazarlama konularında oldukça fazla çalışmalar yürüten Dr. Sertaç Doğanay, bir Teknoloji İletişimcisi. Öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalarını devam ettiren Doğanay, 2019 Bahar döneminde Dünya'da bir ilk olacak "Teknoloji İletişimi" dersini Kadir Has Üniversitesi'nde açmaya hazırlanıyor. Mezun olduğu İstanbul Tıp Fakültesi'nde "Tıbbın geleceği ve Yeni Sağlık Teknolojileri" dersleri vermekte. Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Araştırmaları Merkezi'nin iletişim alanındaki danışma kurulu üyesi olarak iş yapıyor. Üniversite kulüplerinin etkinliklerinde sıkça konuşmalarda bulunuyor ve tecrübelerini gençlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Sertaç Doğanay'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hasan Yaşar

1999'dan bu yana internet üzerine projeler geliştiren Hasan Yaşar, halen İmza İnternet Teknolojileri firmasının kurucu ortağı olarak indir.com ve arama motoru projelerini yönetiyor. Aynı zamanda blogunda girişim haberlerini ve kendi oluşturduğu günün özeti listesini yayınlıyor. Bunların yanında Marmara ve İstanbul Aydın Üniversitelerinde de misafir öğretim görevilisi olarak yer almakta. 

Hasan Yaşarı'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bora Özkent 

İnovasyon, yaratıcılık, müşteri deneyimi yönetimi, dijitalleşme, kurumsal girişimcilik gibi alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde adını duyduğumuz Bora Özkent, çeşitlilik arz eden kariyeri sayesinde eğitimci, danışman ve iş adamı bakış açılarını geliştirmiş, olaylara çok yönlü bakabilme becerisini kazanmış bulunuyor. 2019 yılının ilkbahar döneminden itibaren Bilgi Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik Yüksek Lisans Programında, insan ve Teknoloji adlı dersleri vermeye başlayacak.

Bora Özkent'in LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Serhat Tatlı

Değişim Doktoru markasının sahibi Dr. Serhat Tatlı;

bu marka kimliğiyle üst düzey liderlik, strateji ve değişim yönetimi danışmanlığı yapmakta. Bununla birlikte yine aynı konu başlıklarında sayısız ulusal/uluslararası konferans ve kurumsal organizasyonlarda konuşmacı olarak sahne alıyor. Dr. Serhat Tatlı aynı zamanda organizasyonel değişim yönetimi, liderlik, inovasyon ve yeni nesil girişimcilik konularında bir çok üniversitede konuşmacı veya daimi görevlisi olarak rol almıştır.

Serhat Tatlı'nın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Erkan Ayan

Türkiye'nin önde gelen holding ve şirketlerinde uzman, yönetici ve üst düzey yönetici, yönetim kurulu üyesi, denetim kurulu üyesi, murahhas aza, danışman olarak görev yapmıştır. İşletmecilik, uluslararası finansman, mali işler, proje yönetimi ve kalite alanlarında da yetkinlik sahibi.

Erkan Ayan'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Görkem Çetin

Daha önce  Gelecek A.Ş, Vestel, TÜBİTAK firmalarında yer alan Görkem Çetin aynı zamanda toplam bütçesi 30M$'ı geçen 2 AB projesi, 1 Eureka ve 2 TEYDEB projesinde görev aldı. Turkcell'den ayrıldıktan sonra kendi projesi olan Countly'i geliştirmeye devam ediyor.

Görkem Çetin'in LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pınar Kaçar Özkent

Eğitmen, konuşmacı ve mentor olarak çalışarak profesyonelin bakış açılarını genişletip kariyer gelişim yolculuklarına destek olan Pınar Kaçar Özkent, birçok kurum için eğitim ve seminerler düzenlemekte. Bunun yanı sıra 2018-2019 öğretim yılı içerisinde, Bilgi Üniversitesi kadrosuna yarı zamanlı öğretim üyesi olarak Teknoloji ve İnovasyon Yüksek Lisans Programı'nda "Hikaye Anlatımı" dersleri vermeye başlamış. 2018 Aralık tarihinde ise ilk kitabı "Yeni Bir Pencere Aç" kitabını yayınlamıştır.

Pınar Kaçar Özkent'in LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Umut Ekmekçi

Sabancı Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Enerji ve Nanoteknoloji Yüksek Lisans Program Direktörü olan Dr. Umut Ekmekçi, kurumlarda inovasyon sistemlerinin tasarım ve canlandırılması, inovasyon kültürünün oluşması, şirket içi girişimcilik, teknoloji ve inovasyon yönetimi, bilgi yönetimi, gibi konularda uzmanlık almıştır. Bu alanlar içerisinde; kurumlara ve profesyonellere yönelik eğitimler, danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra seminerler/konuşmalar düzenlemekte. Ayrıca, lisans ve yüksek lisans düzeylerinde akademik dersler veriyor.

Umut Ekmekçi'nin LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Paul Doany

Türk Telekom CEO görevini üstlenen Paul Doany, son 5 yılda “Bilişim ve İletişim Teknolojileri Girişim Sermayesi” alanında yoğunlaşarak BT/internet şirketleri ve yenilenebilir enerji alanında başlangıç seviyesinde yatırımları yönetmiştir.

Paul Doany'nin LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Doç. Dr. Bilgin Metin

Doç. Dr. Bilgin Metin, Bilişim Sistemleri Uygulama Araştırma Merkezi'nin bünyesinde olan BÜSİBER'in yöneticisidir. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri'nde bölüm başkanlığını yapan Metin'in araştırma konularının arasında; siber güvenlik, bilgi güvenliği ve sistem mimarisi, bilişim sistemlerinde risk analizi gibi bir çok konuda konuları bulunuyor.

Doç. Dr. Bilgin Metin'in LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ahmet Hamdi Atalay

Havelsan Genel Müdürü olan Hamdi Atalay, Bilgi Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmeyi sürdürüyor. Ahmet Hamdi Atalay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bilgisayar Yazılım Meclisi Üyeliği, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ar-GE Değerlendirme Kurulu Üyeliği ve Eskrim Federasyonu Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmüştür.

Ahmet Hamdi Atalay'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sedef Kabaş

Sedef Kabaş, Atlanta’daki CNN International’da çalışma imkanı yakalayan ilk Türk gazete ünvanına sahip. Bu görevle birlikte Balkanlar, Ortadoğu ve Avrupa ile ilgili pek çok haber hazırlayan Sedef Kabaş,hazırladığı “Almanya’da Türk Döneri” isimli haberiyle de “CNN World Report-En İyi Ekonomi Haberi” ödülüne layık görülmüştür. 2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurarak üst düzey yöneticilere etkili liderlik, etkili hitap, medyanın gücünden yararlanma, kişisel imaj ve itibar yönetimi, ikna ve etkileme yeteneklerini geliştirme konularında koçluk yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermeyi sürdürüyor.

Sedef Kabaş'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Steven Young

LinkedIn'de bağlantılarıyla düzenli bir şekilde paylaştığı soru-cevap etkinlikleriyle öne çıkan Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, Wollongong Üniversitesi'ndeki mühendislik fakültesinde mezun olmasının ardından, Sydney Teknoloji Üniversitesi'nde ve Avusturalya Yöneticilik Enstitüsü'nde eğitimine devam etmiştir. Young'ın Avusturalya Deakin Üniversitesi'nden "Yönetim" alanında lisansüstü derecesi de bulunuyor. 1995 yılında Türkiye'ye gelen Steven Young, Temmuz 2011'den 31 Aralık 2014 tarihine kadar Bosch Grubu Türkiye Temsilciliği ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiş, 1 Ocak 2015 tarihinde ise Bosch Grubu Türkiye ve Ortadoğu Başkanı olarak atanmıştır.

Steven Young'ın LinkedIn profiline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Linkedln Video Filtreleri Kullanıma SunulduLinkedln Video Filtreleri Kullanıma Sunuldu
LinkedIn de hikaye kervanına katıldı!LinkedIn de hikaye kervanına katıldı!
LinkedIn Messenger'a GIF Özelliği GeldiLinkedIn Messenger'a GIF Özelliği Geldi

PAYLAŞ