Linkedln etkileşim arttırma tüyoları - Haberler - indir.com

Linkedln etkileşim arttırma tüyoları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknolojinin önemli parçalarından iletişimin gelişmesiyle beraber hayatımız her geçen gün daha da kolaylaşmakta ve buna bağlı olarak farklılaşmaktadır. Hayatımıza giren her iletişim teknolojisiyle beraber yeni bir temel kavram ile karşılaşıyoruz. Bunun akabinde internetin hayatımıza girdiği andan itibaren yaşanan değişimler yadsınamaz bir durumdur. İnternet ile beraber tüm iletişim faaliyetleri hızlanmış ve bununla beraber daha pratik bir hale gelmiştir. İnternetin olmadığı bir dünya artık neredeyse düşünülemez. İletişim alanında yapılan faaliyetlerin bu bu boyutuyla iş yaşantımızı ve aynı zamanda günlük yaşantımıza da olduğundan daha fazla hız kazandırmıştır. İş yaşamında iletişimi ve bununla beraber etkileşimi de güçlendiren uygulamalar tasarlanmış olup bununla beraber yeni iş imkanları ortaya çıkmıştır. 

İnternet kullanıcılarının iş yaşantısında çok büyük farklılıklar kazandıran sosyal medya araçları Linkedln, gibi platformlar ile beraber her şey daha hızlı ve pratik bir hal aldı. İş iletişiminin sosyal platforma yüklenmiş hali olarak karşımıza çıkan Linkedln milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. 2003 yılında geliştirilen Linkedln, profesyonel sosyal paylaşım ağı olarak her geçen gün daha fazla kitle tarafından kullanılıyor ve hatta öyle ki platformun önemi her geçen gün daha da artıyor. İş arayanların iş bulmak, kendi alanlarına göre diğer kurumsal kanallar ile iletişime geçmeyi kolaylaştıran ve aynı zamanda kişilerin kendi kariyerlerine katkı sağlamak adına profil oluşturmak gibi imkanlar sunan Linkedln, tartışmasız dünyanın en iyi iş ağı olarak varlığını sürdürüyor. Her geçen gün daha da büyüyen Linkedln, daha fazla kitleye ulaşmasıyla beraber iş arayanlar ve de iş verenler için bir zorunluluk haline gelmiş gibi gözüküyor. 

Linkedln'e Video Yükleme Özelliği GeldiLinkedln'e Video Yükleme Özelliği Geldi

Linkedin'de etkileşimi artırmak için yapılması gerekenler

-Linkedlnplatformundan daha iyi faydalanmak adına etkileşim arttırma sürekli aktif olarak kullanmayı gerektirir bu nedenle haber akışında çevrenizdeki veya hedeflediğiniz alandaki kullanımlara yorum yapın. Böylelikle daha fazla dikkat çekerek sayfanıza daha fazla ziyaretçi alacaksınız. Özetle ne kadar fazla kullanım o kadar fazla etkileşim ve fayda demek olan Linkedln platformunu iş yaşamınızın bir parçası haline getirin.

-Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Linkedln bir iş platformu olması nedeniyle her işte olduğu gibi bu işte de girişimcilik çok önemli bir faktördür. Bu nedenle sayfanıza ziyarette bulunmuş diğer Linkedln kullanıcılara mesajları ilk siz atın ve etkileşime geçin. Aktif bir Linkedln hesabına sahip olmak için uygulamaya biraz zaman ayırmanız gerekiyor. 

-Linkedln gruplar kurmayı sağlamaktadır. Bu gruplara üye olup ve sürekli onlarla etkileşim halinde olmak sizi sektörel anlamda ilerlemeyi sağlarken Linkedln uygulamasında aktif bir birey veya şirket olduğunuzu gösterir.

-Linkedln platformunda yer alan üye şirket sayfalarını her fırsatta gezin. Rakipleriniz hakkında bilgi alırken sektörel anlamda fark edilir olmanızı arttırın.

İletişim kavramının genişlemesi ve gelişmesi ile beraber hayatımız neredeyse her gün farklı açılardan kolaylaşmakta ve farklılaşmaktadır. Hayatımıza giren her iletişim teknolojisi ile beraber yeni bir temel kavram da ortaya çıkmış oluyor ve hayatımızı bir adım daha öteye taşıyor. 

 


Linkedln Video Filtreleri Kullanıma SunulduLinkedln Video Filtreleri Kullanıma Sunuldu
Linkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 InfluencerLinkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 Influencer
Linkedln'e Beğeni Haricinde Yeni İfadeler Simgeleri EkleniyorLinkedln'e Beğeni Haricinde Yeni İfadeler Simgeleri Ekleniyor

PAYLAŞ