LinkedIn, Yeni Profilleri Kullanıma Sunuyor - Haberler - indir.com

LinkedIn, Yeni Profilleri Kullanıma Sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz aylarda Facebook tarzında bir görünüme sahip olan Twitter profil sayfalarından sonra şimdi de sosyal iş ağı LinkedIn, Facebook'tan etkilenerek yeniden tasarladığı profil sayfalarını kullanıcılara sunmaya başladı.

Markaların kendilerini daha iyi tanıtmalarını amaçlayan yeni profil sayfaları şimdilik sadece LinkedIn premium üyelerine sunulacak olsa da önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara geleceği ve hemen ardından da premium üyelerin kendi profilleri için çeşitli arama terimleri belirleyerek, internet arama motorlarında profillerini öne çıkaracak 'anahtar kelime' özelliğinin aktif edileceği belirtiliyor.

LinkedIn

Ayrıca 'Spotlight' adında yeni bir üyelik türünün de geleceği açıklanan LinkedIn'de, bu üyeliğe sahip olanlar premium üyeliğe göre daha makul bir fiyatla markalarını tanıtabilme şansına sahip olacaklar. 

Sürekli olarak karmaşıklığından dolayı üyeleri tarafından tepkiler alan sosyal iş ağı LinkedIn'in yeni profil sayfalarıyla kullanıcılarını memnun edip edemeyeceği ise merak konusu. Web üzerinde hizmet veren LinkedIn'ın aynı zamanda mobil cihazlar için geliştirilmiş olan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ