LinkedIn Temelli Çöpçatanlık Uygulaması: LinkedUp - Haberler - indir.com

LinkedIn Temelli Çöpçatanlık Uygulaması: LinkedUp

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Profesyonel sosyal iş ağı olarak bilinen LinkedIn, kullanıcıların profillerini temel alarak yeni arkadaşlıklar kurabilmelerini sağlayan LinkedUp adında yeni bir arkadaşlık uygulamasını indirmeye sundu.

Klasik bir çöpçatanlık uygulaması da diyebileceğimiz LinkedUp, belirli kriterlere göre kullanıcıların eşleşmesi ve istendiği takdirde de birbirleriyle iletişim kurmaları amacıyla hazırlanmış. 

Uygulama sayesinde, LinkedUp'ta sektör, yaş, cinsiyet, lokasyon ve eğitim gibi kriterlere göre arama yaparak potansiyel partnerleri kolay bir şekilde listeleyebilir, listelediğiniz bu profilleri geç (pass) ya da beğen (like) tuşlarıyla eleyebilir veya eleme yapmadan da potansiyel partnerlerin profillerini inceleyebilirsiniz.

LinkedUp

Kontaktlarınız dışında listeleme yapabilen uygulamada eğer beğenme özelliği karşılıklı olduysa chat özelliği aktif oluyor ve bu sayede de diğer kişilerle iletişime geçebiliyorsunuz.

LinkedIn hesabınızla giriş yapabileceğiniz uygulamada profilinizi kişiselleştirebilir, LinkedIn profilinize ek olarak 4 yeni fotoğraf ekleyebilir ve kriter bilgilerinizi girerek profilinizi kimlerin görüp kimlerin göremeyeceğini belirleyebilirsiniz.

Potansiyel partnerler içinde cinsiyet, yaş ve uzaklık gibi kriterleri de girebileceğiniz uygulamada ayrıca Endüstri ve okul olmak üzere iki tane de bonus özelliği bulunuyor. Ancak bu özelliklerin kullanılabilmesi için LinkedUp'ı en az 5 arkadaşınıza tavsiye etmeniz gerekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone cihazlarda kullanılabilen LinkedUp uygulamasıyla beraber profesyonel iş ağınızı genişletmek için kullanabileceğiniz LinkedIn mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ