Linkedin, Sınırsız Makale Yazma Özelliğini Aktif Etti - Haberler - indir.com

Linkedin, Sınırsız Makale Yazma Özelliğini Aktif Etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

İş dünyasının sosyal iletişim platformu olarak kabul edilen LinkedIn tarafından yapılan açıklamaya göre tüm kullanıcılar artık uzun makale ve içerikleri yazarak yayınlayabilecekler.

LinkedIn, uzun içerik ve makalelerin paylaşılmasının büyük etkileşimler yarattığını ve ortalama 31 bin görüntülenme ve 80'den fazla yorum aldığını ve bu uzun içerik paylaşma özelliğini ilk aşamada 25 bin üyesine açacağını fakat ilerleyen zamanlarda tüm kullanıcıların uzun içeriklerini profil sayfalarında kolaylıkla paylaşabileceklerini açıkladı.

Bilindiği gibi şimdiye kadar LinkedIn'de normal kullanıcılar düşüncelerini ve durum güncellemelerini birkaç cümle ile ifade edebiliyorlardı. Bu sebeple kullanıcılar kendilerini sadece profillerindeki profesyonel geçmişleri ve özellikleri ile diğer kullanıcılara ifade edebiliyorlardı. Metin olarak kendi cümleleri ile kendilerini ifade etmek olanaksızdı.

LinkedIn tüm kullanıcılarına sunduğu bu özellik sayesinde sosyal ağı bir blog platformuna dönüştürme yolunda büyük bir adım attı. Kullanıcılarının ağ üzerinde geçirdiği zamanı arttırmayı hedefleyen platform daha içerik odaklı bir sosyal ağa dönüşeceğe benziyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ