LinkedIn Messenger'a GIF Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

LinkedIn Messenger'a GIF Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 19:15:43
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

GIF platformu Tenor, geçenlerde GIF kullanımı için LinkedIn Messenger desteği  getireceklerini duyurmuştu.Google, da büyümesine yardımcı olup görsel sayısını artırmak amacıyla Tenör'u satın almıştı.

Reid Hoffman açıklaması ise şöyleydi ; ise artık kullanıcılar mesajlaşırken diledikleri GIF'i  kullanabilecekler. Ayrıca uygulamaya zaman içerisinde en çok görülen gif'ler özelliği'de gelecek.Güncelleme henüz tüm kullanıcılara verilmedi sadece platform üyelerinin %50'si bu yeni özelliğe sahip. Ancak yakın zamanda tüm kullanıcıların bu özellikten faydalanabilmesi beklenmektedir. Bence bu güncelleme uygulamaya hayat verebilir çünkü LinkedIn bayadır konuşulmayan ve ön görülmeyen bir ağ olarak biliniyor ama Google'ın uygulamayı satın alması ile platform dahada can bulabilir.

Linkedin'den Nasıl Video İndirilir?

LinkedIn Nedir?

Linkedin kullanımının asıl amacı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin kolaylıkla iş başvurularını yapmasıdır. Uygulama aracılığı ile sunum, dosya ve birçok kitapları rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bir Blog'unuz varsa Blog'unuzun reklamını yaparak onu tanıtabilir ve üst seviye bir Blog'a çevirebilirsiniz.





PAYLAŞ