LinkedIn, Kapak Fotoğraflarını Herkese Açtı - Haberler - indir.com

LinkedIn, Kapak Fotoğraflarını Herkese Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların profil sayfalarını yeniden tasarlayarak büyük bir değişime imza atan sosyal iş ağı LinkedIn, şimdi de kapak fotoğraflarını tüm kullanıcılara açtı.

Hem ücretli hem de ücretsiz üye olan herkesin profiline kapak fotoğrafı eklemelerini sağlayan bu yenilik sayesinde kullanıcılar, bundan böyle kapak fotoğraflarını diledikleri gibi kişiselleştirebilecekler.

LinkedIn Kapak Fotoğrafı

Profilleri görsel anlamda öne çıkaran ve profili ziyaret eden kişilere mesaj verilmesine imkan tanıyan kapak fotoğrafları Facebook, Twitter ve Google+'da olduğu gibi profil sayfasının en üstünde yer alacak.

Profiline kapak fotoğrafı eklemek isteyen LinkedIn üyeleri, ''profili düzenle'' butonuna tıkladıktan sonra LinkedIn tarafından kapak fotoğrafının seçilip seçilmeyeceği sorusuna cevap vererek 1400 x 425 boyutunda ve 4MB'ı aşmaması gereken fotoğraflarını ekleyebilecekler.

Dünyanın en büyük sosyal iş ağı LinkedIn'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ