LinkedIn Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

LinkedIn Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-07 22:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

İş dünyasına özel olarak geliştirilen LinkedIn, gerek iş ilanlarını takip etme gerek elektronik ortamda CV oluşturma gerekse arkadaşlarınız ile iletişim halinde olmanız açısında faydalanabileceğiniz sosyal bir platformdur. İş dünyasında önemli bir yer edinmek isteyenler için adeta bir kariyer basamağı olarak görülen LinkedIn platformu, sektörel anlamda geliştirilmiş olan en verimli uygulamalar arasındadır. Fakat çıktığı günden bugüne, nasıl kullanılacağı hakkında bilginin kısıtlı olması, zaman zaman kullanıcıların beklentilerini karşılamaması sebepleri ile LinkedIn, beklenen popülariteyi elde edemedi. Bu sebeple kullanan kişiler de LinkedIn uygulamasını akıllı cihazlarından tamamen kaldırarak kullanmamayı tercih edebiliyorlar. Burada önemli olan kısım ise, LinkedIn hesabını silmek için sadece mobilden silmenin yeterli olmayacağını bilmek olmalıdır. 

Birçok kullanıcı, mevcut uygulamalar ile aralarındaki ilişkiyi kesmek için ilk olarak mobil cihazdan silme işlemini yapıyor. Bu çoğu zaman doğru bir adım değildir. Bu şekilde hesaplarınızı tamamen silmiş olmuyorsunuz. Bu seferki yazımızda LinkedIn'den sıkılanların hesaplarını tamamen nasıl silecekleri hakkında bilgi vereceğiz. İş dünyasında yer alan kişileri bir araya getirerek kolay ve güvenli iletişim ortamı sunan LinkedIn, artık ihtiyacınızı karşılamıyorsa ve akıllı cihazınızda bulunmasını istemiyorsanız tamamen hesabınızı kapatabilirsiniz. Bu şekilde çok daha sağlıklı bir kullanım elde etmek mümkündür. Sektörel anlamda dünyanın en büyük profesyonel ağ platformu olarak geçen LinkedIn, iş dünyasında yer alan insanların kolaylıkla birbiri ile iletişime geçmesi, gerekli konularda bilgi alışverişi yapmalarında yardımcı olan bir platform olarak görülüyor olsa da maalesef ülkemizde her sosyal medyanın karşılaşmış olduğu gereksiz paylaşım kaderi ile karşı karşıya geliyor. 

Canlı Yayın Hizmeti Sunan LinkedIn Live Nedir?Canlı Yayın Hizmeti Sunan LinkedIn Live Nedir?

Bu gibi durumlarda da kullanıcılar hesaplarından bir an önce kurtulmak isteyebilirler. Bu durum elbette ki yurt dışında bu şekilde olmayabilir fakat ülkemizde gereksiz ya da alan dışı paylaşım olayı her alanda karşımıza çıkmaktadır. Platformda üyeliğiniz varsa en az bir bağlantınızdan mutlaka matematik işlemleri ile ilgili gönderiler ile karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda sizin yetkiniz dışında ana ekranınızda ilgi alanlarınız ile alakalı olmayan birçok içerik ile karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Bu gibi durumlar zamanlar insanları kullandıkları sosyal medyalardan soğutabiliyor ve sonuç olarak da kullanıcılar uygulamaları silmek istiyorlar. LinkedIn hesabınızda da bu gibi bir durum söz konusu ise, yazımızı referans alarak LinkedIn hesabınızı tamamen silebilirsiniz. 

LinkedIn Hesabı Silme İşlemleri

- LinkedIn hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız ilk olarak profil sayfanızı açın ve sağ üst köşede yer alan dişli çark simgesine dokunarak Ayarlar sayfasına geçiş yapın. 

- Ayarlar sayfasında yer alan Hesap sekmesinin alt kısmında bulunan Hesabı Kapat seçeneğine dokunun. 

- Hesabı Kapat sayfasında ise Devam Et Tuşuna basarak işlemlerinize devam edebilirsiniz.

-Yeni sayfada LinkedIn hesabınızı neden kapatmak istediğinize dair bilgi vererek İleri butonuna basın ve onay işleminin ardından ise LinkedIn hesap silme ya da LinkedIn kapatma işlemini tamamlamış olun. Hesabınızı silmek istediğiniz taktirde bu adımları takip ederek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
LinkedIn Live ile LinkedIn canlı yayında şansını deneyecekLinkedIn Live ile LinkedIn canlı yayında şansını deneyecek

PAYLAŞ