LinkedIn güncellenmiş kılavuzunu yayınladı - Haberler - indir.com

LinkedIn güncellenmiş kılavuzunu yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-18 20:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Dünyanın her yerinden milyonlarca insanın hedefledikleri kariyere ulaşmak için kullandığı platform bu hafta, LinkedIn kampanyalarınızı optimize etmeye yardımcı olabilecek yeni özellikler, daha fazla araç ve seçeneği içeren ‘LinkedIn’de Hedeflemeyi Ustalaşma’ kılavuzunun gözden geçirilmiş ve güncellenmiş bir baskısını yayınladı. Platform, ilk olarak geçtiğimizi yıl Mart ayı içerisinde ‘Hedeflemeyi Yönetme’ kılavuzunu başlatmıştı, fakat o zamandan beri LinkedIn, yaklaşımınızı iyileştirebilecek bir dizi yeni reklam aracı ve seçeneği ekledi.

LinkedIn’e göre:

Zoom ile rekabet içinde olan Google Meet görüşme kişi limitini 49'a çıkardıZoom ile rekabet içinde olan Google Meet görüşme kişi limitini 49'a çıkardı

Güncellenen yeni kılavuz, Eşleşen KitlelerVideoya Göre Yeniden Hedefleme , Olası Satış Oluşturma Formları, Web Sitesini Yeniden Hedefleme, Kişi Hedefleme ve Şirket Listesi Hedefleme gibi yeni özellikler hakkında rehberlik içeriyor.

 Yeni kılavuz kullanıcılar açısından neden önemli?

Bahsettiğimiz kılavuz, şu an da platformda yer alan reklam hedefleme seçeneklerinin her birine yararlı bir genel bakış açısı sağlıyor ve her bir ögenin nasıl çalıştığını ve bunları en iyi nasıl kullanabileceğinize açıklık getiriyor; bu, LinkedIn reklam kampanyalarını en üst düzeye çıkarmak isteyenler için harika bir bilgi.

Platform, son birkaç yıldır kullanımda ve katılımda istikrarlı bir büyüme görüyor ve platform şu an da 700 milyon kişiden fazla üyeye hizmet sağlıyor. Dünya üzerinde büyük ses getiren ve zor zamanlar yaşatan  COVID-19 salgınından sonra bu büyük platform, önümüzdeki aylarda ve yıllarda daha da büyük bir odak noktası olmaya hazır görünüyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ