LinkedIn, Engelleme Özelliğini Kullanıcılara Açtı - Haberler - indir.com

LinkedIn, Engelleme Özelliğini Kullanıcılara Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Özellikle iş dünyasının popüler sosyal ağı olarak kabul gören LinkedIn, kullanıcılarının uzun zamandır talep ettiği kullanıcı engelleme özelliğini aktif ederek ağına eklediğini duyurdu.

Kullanıcı engelleme özelliğinin aktif olması sayesinde artık LinkedIn kullanıcıları direk olarak etkileşim içinde bulunmak istemediği kullanıcıların onlara ulaşmasını engelleyebilecek. Kullanıcı sayfasında bulunan Mesaj Gönderin butonunun altında bulunan seçenekler arasında yer alan Engelleyin veya Rapor Edin seçeneğini seçerek dilediğiniz kullanıcının size ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede profilinize erişimi kısıtlayabileceğiniz gibi direk etkileşimler ve ağ içindeki aktivitelerin görünümünü de bu kullanıcı yada kullanıcılara kapatabilirsiniz.

Ayrıca engelleme özelliği sayesinde LinkedIn üzerinde yer alan kötü niyetli kullanıcıların gizliliğinizi ihlal eden aktivitelerini bu şekilde sonlandırabilirsiniz. LinkedIn bir kullanıcıyı engellemeden önce ayarlarınızdan "profil Görüntüleme"den kendinizi anonim olarak işaretlemenizi öneriyor. Bu sayede engellediğiniz kullanıcının "profilimi görüntüleyenler" kısmında isminizi görme olanağının da olmayacağını belirtiyor.

LinkedIn üzerinden engellediğiniz kullanıcı ile karşılıklı mesaj gönderme ve birbirinizin profilini görüntüleme olayı tamamen ortadan kalkmış olur. Bu kişiden aldığınız tavsiyeler ve yetenek onaylamaları (endorsement) profilinizde görünmez, ayrıca bu kişi "tanıyor olabileceğiniz kişiler" ve "diğer görüntülenenler" kısmında da artık yer almaz.

LinkedIn Windows Phone, iOS ve Android uygulamalarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ